André Hazes en Monique Westenberg wonen weer samen

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 20 december 2022 om 8:55
andre hazes monique samenwonen
Een tijdje lijkt het wat stiller te zijn geweest in Goede Hazes, Slechte Hazes. Toch komt Monique Westenberg weer met een foto, waardoor de roddelmolen weer gaat werken. Ze hint erop dat de twee dus toch écht samenwonen.
Monique Westenberg deelt op haar Instagram een foto van het naambordje dat is gemaakt voor haar huis. Het is helemaal in de style van Harry Potter, dit omdat haar zoontje Dré hier zo'n fan van is. Maar wat ons voornamelijk opviel, was de naam die op het bordje stond: Fam. Hazes Westenberg.
Het ziet er dus naar uit dat André Hazes tóch weer bij Monique en Dré is ingetrokken. Hadden we aan de ene kant niet verwacht, aangezien hij net zijn eigen woning in Wilnis heeft gekocht .
andre en monique naambordje samenwonen 63a16e087ecbc
Samen met de feestdagen?
André en Monique kunnen in ieder geval weer met elkaar door één deur, heel fijn voor voornamelijk hun zoontje Dré. Ze hebben samen Halloween gevierd, spendeerden tijd op een boot en gingen afgelopen weekend nog naar een romantische kerstmarkt met familieleden van André. Voordat de gedachte in je opkomt, mama Rachel Hazes was natuurlijk niet van de partij.
De feestdagen komen eraan en wij zijn benieuwd of de twee dus daadwerkelijk ook de feestdagen samen zullen spenderen.
Monique heeft in ieder geval al meerdere keren aangegeven dat ze geen liefdesrelatie heeft met André, maar toch twijfelt iedereen hieraan. Ze spenderen erg veel tijd met elkaar en onlangs liet André zelfs een tattoo op zijn hand zetten met een tekst die belangrijk is voor André en Monique én dit was geschreven in haar handschrift! Hebben we nog meer bewijs nodig?