André Hazes jr. bang voor moeder Rachel: ‘Met beveiliger naar de wc’

Entertainment
door Lois
dinsdag, 12 maart 2024 om 10:47
andre hazes jr
De veiligheidssituatie van André Hazes jr. lijkt te zijn verslechterd. Een nieuwsgierige Telegraaf-reporter ontdekte dat er voortdurend een beveiliger aan zijn zijde staat, zelfs tijdens bezoekjes aan het toilet. Het lijkt erop dat de spanningen achter de schermen van de Holland Zingt Hazes-concerten hoog oplopen.

Snerende opmerking

Het is algemeen bekend dat moeder Rachel Hazes en zoon André Hazes niet bepaald elkaars grootste fans zijn. André lijkt er een hobby van te hebben gemaakt om sneren aan zijn moeder Rachel uit te delen. Een recente reclame waarin zijn zus Roxeanne Hazes te zien is, gebruikt André om een snerende opmerking naar Rachel te maken. 'Voor een gladde en stralende huid'.
Dat was overigens niet de eerste keer, die week ervoor bezocht André met zijn neef Djarno een drogisterij in het buitenland. In de video op zijn Instagram Story is te zien hoe André eerst een foundation met een lichte kleur uit het schap pakt en stelt dat 'dit kleurtje wel bij hem past'. Vervolgens pakt hij een veel donkerder kleurtje en knipoogt hij dat 'deze meer past bij iemand anders uit zijn familie'. De familieruzie lijkt verre van bekoeld, vooral na de heruitgave van het nummer 'Ik heb de zomer in m'n bol'. Volgens Yvonne Coldeweijer zou André's originele idee voor de samenwerking met Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin door zijn moeder Rachel zijn 'gekaapt' en gewijzigd.  

André Hazes beveiliging

Het is dus geen geheim dat Rachel Hazes haar zoon inmiddels wel kan wurgen, maar dat zal André Hazes jr. toch niet letterlijk nemen? Hij liep afgelopen weekend achter de schermen van de Holland Zingt Hazes-concerten als enige alleen maar rond met een beveiliger, stelt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden, die backstage aanwezig was.
Jordi deelde zijn opmerkelijke ervaringen tijdens de podcast Strikt Privé, waarin hij benadrukte dat de Hazesjes zich buitengewoon vreemd gedroegen achter de schermen. Terwijl iedereen gastvrij was tegenover de pers, weigerden de Hazesjes elk contact. Rachel Hazes, in het bijzonder, liet zich niet uit over enig onderwerp, zelfs niet als het ging om het promoten van Hazes-merchandise.
En André dan? “Ja, dat vind ik ook nog wel opmerkelijk… Op een gegeven moment moest hij naar het toilet en wij stonden daar als pers vlakbij. We zagen het gebeuren dat hij z’n neef Djarno meenam. Dat is zijn tourmanager en die moest denk ik ook plassen. Maar er liep dus ook steeds een beveiliger met André mee.”
Die beveiliger van André ging dus ook mee dat wc-hokje in. “Dat is toch raar? Achter de schermen! Ik dacht: nou, misschien is hij bang voor Rachel ofzo, want die spreken elkaar natuurlijk inmiddels niet meer. Ik vond het allemaal een beetje opmerkelijk.”