André Hazes jr. helpt zus Roxeanne bij anti-Rachel-zaak: ‘Het is me gelukt’

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 15:00
andre hazes jr
André Hazes jr. zet voor het eerst de deur op een kier als het gaat om de erfeniszaak tegen zijn moeder Rachel Hazes. “Als Rox mij nodig heeft, waar dan ook, dan sta ik er voor haar.”

Verzoening

De langverwachte verzoening tussen André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne Hazes heeft heel Nederland flink beziggehouden. Sindsdien vragen veel mensen zich af: gaan de twee samen de strijd aan tegen hun eigenzinnige moeder Rachel? Zij lijkt ten onrechte de nalatenschap van wijlen André Hazes te beheren en na dat rare gedoe met die Lidl-badslippers wil Rox dat overnemen.  
In een interview met RTL Boulevard onthult André Hazes de stand van zaken in zijn relatie met Roxeanne. “We doen het wel heel rustig aan en we zijn niet élke dag bij elkaar op de koffie ofzo, maar het contact is heel goed.” Op de vraag wie de eerste stap zette, antwoordt André: "Ikke. En de tweede, derde en vierde ook. De aanhouder wint. Het is me gelukt."

Anti-Rachel-zaak

Hoewel de spanningen tussen broer en zus nooit hoog opliepen, namen ze bewust afstand van elkaar om escalatie te voorkomen. "Daarom kunnen wij nu juist op deze manier met elkaar omgaan", aldus André. Op de vraag of André zijn zus zal steunen in de anti-Rachel-zaak, houdt hij de deur op een kier: "Ik sta er nu nog niet in, maar ik was wel benieuwd naar beide kanten van het verhaal. Ergens ligt de waarheid, en we hopen die ooit te ontdekken."
Het valt op dat André heel bewust ‘nóg niet’ zegt, dus hij laat nadrukkelijk toch de optie open dat hij zich bij haar aansluit. “Ergens ligt er een waarheid en waar die is hopen we ooit te weten zeg maar. Maar ik heb nog niet echt het gevoel dat ze mij nodig heeft in deze strijd.”

'Boeit me oprecht geen reet'

Over de vermeende onterving door moeder Rachel Hazes zegt André: "Niks verbaasde me meer. Ik heb me nooit druk gemaakt om een erfenis. Wat mij betreft wordt er goed omgegaan met de naam Hazes, en al dat k*tgeld kan me gestolen worden. Dat boeit me oprecht geen reet.”
En dat is ook waar het Roxeanne om gaat: de naam Hazes en de manier waarop Rachel die verkwanselt. Al met al gaat het Hazes-gevecht tussen moeder en dochter dus vrolijk verder, met André jr. als aarzelende gastster.