André Hazes maakt zich klaar voor aanzoek: 'Trouwring gekocht'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 21 februari 2024 om 16:02
andre hazes moniqqiie
New York: een wereldstad waarin André Hazes junior zich momenteel bevindt met zijn neef Djarno en een cameraploeg. Samen liepen ze, gevolgd door de cameraploeg, de juwelier binnen. Is dit een teken van een huwelijksaanzoek of een documentaire stunt?

Nieuwe documentaire André Hazes

Door een filmploeg die ieder deel van zijn leven filmt, gevolgd worden en dat nog in New York. Dat is er wat er zich op dit moment afspeelt. Het gaat over André Hazes junior die is gespot samen met Djarno Hofland. André is in New York voor de productie van een nieuwe documentaire. Deze geeft een kijkje in de stormachtige carrière en de muzikale reis waar de zanger mee te maken krijgt. Djarno is voormalig voetballer geweest bij AGOVVV Apeldoorn. Waarom hij met André mee is in New York is simpel: Djarno is de tourmanager en neef van de zanger!
Onlangs zijn de twee met cameraploeg gespot in een winkel die verschillende bellen laat rinkelen: een juwelier! Deze juwelier is gespecialiseerd in trouwringen. Er kunnen verschillende scenario's zijn voor de actie. Zo kan Djarno zijn vriendin ten huwelijk vragen, of het is een stunt voor de documentaire die ze op het moment aan het opnemen zijn. Maar een reden waar we allemaal wel stiekem op hopen is dat André eindelijk Monique Westenberg ten huwelijk vraagt!

Eerder huwelijksaanzoek

Dit zou niet de eerste keer zijn dat André zijn grote liefde ten huwelijk zal vragen. In 2020 gaf Monique hem ook al het jawoord, een halfjaar nadat André zijn tijdelijke liefde bij Bridget Maasland vond. Een trouwerij is er nooit van gekomen. Onlangs heeft André nog in een interview met het Belgische blad Het laatste nieuws
vertelt dat hij in de toekomst graag zou willen trouwen met Monique. Zo vertelt de zanger aan het blad: "Trouwen met Monique is ooit wel het doel. Nu zou het misschien wat vreemd zijn. Maar dat moet wel”, aldus Hazes. Momenteel gaat "het heel goed” tussen André en Monique, vertelt de zanger. "Ik heb dat vaker geroepen. Maar de manier waarop we het nu doen, werkt écht. Ik draag haar op handen." Wat er van de plannen werkelijkheid wordt, is de grote vraag. Nu André en Djarno zijn gespot in een juwelier met cameraploeg, geeft de mensen hoop dat er een aanzoek komt.