André Hazes misdraagt zich vreselijk: 'Middelvinger van buren'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 29 maart 2024 om 9:18
andre hazes
André Hazes vertelt in een filmpje op zijn Instagram dat hij goed in zijn vel zit. Maar wanneer hij ’s ochtends vroeg naar zijn buren roept, krijgt hij een middelvinger terug…

Gelukkig

In het filmpje op Instagram laat André Hazes weten dat hij gelukkig is. "Ik voel me gelukkig als ik ’s ochtends wakker word en ik met beide voeten de grond raak en de frisse schone lucht inadem van het prachtige land waar we in wonen.”
André loopt daarna naar buiten. "En ik zeg: ‘goodmorning my neighbors!”’, roept de zanger. Zijn buren zijn er alleen niet zo blij mee. "’F*ck you‘, hoor je dan. En dan denk ik: ja, ik ben gelukkig. Ik zit goed in mijn vel.”

Grap

Eerder verraste André Hazes Frans Bauer achter de schermen van het programma 'Holland Zingt Hazes' met een bijzondere traktatie."Ik zag dat jij 21 kilo bent afgevallen, dus ik dacht ik breng een toetje mee. Een cupcake, echt lekker hoor."
Frans nam nietsvermoedend een hap van de cupcake. "Nee!”, schreeuwde André. "Nee, spuug uit. Dat is voor honden!” Frans spuugde zijn cupcake meteen uit en André begon keihard te lachen. "Ik vermoord je”, zei Frans. "Dré, echt waar. Ik vermoord je!”

'Wat een clown' 

Ondertussen lijken er tekenen van verzoening te zijn binnen de Hazes-familie, waarbij André en zijn zus Roxeanne Hazes regelmatig contact zoeken. Wat blijkt: ze hebben dezelfde vijand! Ze kunnen hun moeder Rachel Hazes niet uitstaan. André sluit zelfs niet uit dat hij zich niets gaat doen bij de erfeniszaak tegen Rachel. Toch doet Rachel nu alsof ze het hartstikke fijn vindt dat haar kinderen weer bij elkaar over de vloer komen.
Yvonne Coldeweijer vindt dit belachelijk. "Echt? Zegt zij dat? Zegt ze dat? ‘Ik vind het fijn dat ze elkaar weer gevonden hebben’? Wat een clown. Dit is toch ongekend? Oh, die meid. Wat zal ze een haat hebben. Geloof jij dat? Zij heeft er letterlijk alles aan gedaan om Rox zwart te maken bij André."