André Hazes zet zichzelf wederom gigantisch voor schut: 'Mannen kunnen dit niet'

Entertainment
door Tika
zaterdag, 19 augustus 2023 om 13:50
andre hazes zet zichzelf wederom voorschut mannen kunnen dit niet 1
Monique Westenberg en André Hazes zijn helemaal hip wanneer ze een maanden oude trend volgen. Het gaat om een kunstje wat vrouwen wel kunnen en mannen blijkbaar niet. Ze testen het uit en delen de beelden op Instagram.

André Hazes en Monique Westenberg doen een kunstje

Op Instagram deelde André Hazes onlangs een video van het trucje en wat blijkt, het is waar. Het gaat hierbij om een TikTok trend van maanden geleden. Je begint met je knieën op de grond en gaat vervolgens komen je ellebogen er ook bij. Hierna trek je je ellebogen in en is het de bedoeling dat je weer recht op je knieën zit. Voor vrouwen is het een makkie, maar mannen lijken er veel moeite mee te hebben. André en Monique gaan ervoor en kijken of het daadwerkelijk klopt.
Op Instagram delen ze de beelden. "Mannen blijken dit niet te kunnen" , schrijft de zanger erbij. Surprise surprise , André valt plat op zijn gezicht, waarna Mo keihard begint te lachen. Conclusie, het klopt.
naamloos 7
naamloos 6

'Friends with benefits'

Maanden geleden was André te gast bij Radio 538, hier ging hij dieper in op de relatie die hij en Mo hebben. Schijnbaar hebben de twee eindelijk de juiste vorm gevonden, wat door zijn omschrijving erg leek op friends with benefits
, maar goed. Wat werkt, dat werkt. Ze hebben besloten om niet bij elkaar in huis te wonen. Dré woont sinds kort voor het eerst op zichzelf in Wilnis. Hier kocht hij eerder dit jaar een huis. Maar maandagen zijn voor Mo, dan komt André bij haar logeren.

Trouwplannen

Momenteel is hij bezig met het tweede deel van zijn documentaire en heeft hij eerder al gehint naar een mogelijke bruiloft. Of die er ook echt komt, is nog maar de vraag, het is namelijk niet de eerste keer dat er trouwplannen op de planning stonden.