André Hazes neemt drastisch besluit: 'Héél blond'

Entertainment
door Sophie
woensdag, 03 juli 2024 om 14:49
andre hazes rachel hazes
André Hazes heeft in het verleden veel geëxperimenteerd met zijn uiterlijk, maar nu ondergaat hij wel een hele drastische verandering.

André Hazes kapsel

André Hazes, de bekende Nederlandse zanger, heeft door de jaren heen diverse veranderingen in zijn uiterlijk ondergaan. Als kind had hij opvallend teruggetrokken tandvlees en lange blonde haren. Later experimenteerde hij met verschillende kapsels, variërend van een vette kuif tot een kaal hoofd. Net als bij zijn liefdesleven lijkt hij van afwisseling te houden, maar keert hij uiteindelijk altijd terug naar het vertrouwde.
Hazes' fysieke verschijning is altijd een belangrijk onderwerp geweest. In zijn jongere jaren kampte hij met ernstige eetstoornissen, waardoor hij extreem mager was. Vervolgens sloeg hij door naar het andere uiterste en ontwikkelde hij door overmatig sporten en eten een fors postuur. Tegenwoordig lijkt zijn lichaam een gezonder evenwicht te hebben gevonden, hoewel zijn mentale gesteldheid nog steeds vraagtekens oproept gezien enkele discutabele keuzes die hij maakt.

André Hazes neemt drastisch besluit: 'Héél blond'

Recentelijk zocht Hazes opnieuw de kapper op voor een drastische verandering. Hoewel zijn kapsel al als apart werd beschouwd, besloot hij het nog opvallender te maken door voor een blonde kleur te gaan met zelfs een vleugje roze. Hij noemt het zelf 'p*rno blond'. Het is afwachten hoe zijn partner Monique Westenberg zal reageren op deze nieuwe look.
Beeld: Instagram @andrehazes
Beeld: Instagram @andrehazes