André Hazes sneert weer naar Rachel: 'voor een gladde en stralende huid'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 27 februari 2024 om 15:00
rachel en andre hazes
André Hazes lijkt er een hobby van te hebben gemaakt om sneren aan zijn moeder Rachel uit te delen. Dit keer gebruikt hij een reclame waarin Roxeanne, zijn zus, te zien is. "Hier zal Rachel niet vrolijk van worden."

Reclame

Roxeanne Hazes schittert in een reclame voor gezichtscrème van Olay, waarin ze verkondigt dat de crème zorgt voor een 'gladde en stralende huid' waardoor ze 'alles aankan'. André kan het niet laten om dit moment te filmen en te delen op Instagram. Met een ondeugende lach richt hij de camera op zichzelf, en volgens het scherpzinnige juicekanaal Realityfbi is dit wederom een sneer naar Rachel. "André die een reclame toont met Roxeanne 'voor een gladde en stralende huid'. Zal Rachel niet heel blij van worden," luidt het snedige commentaar van het kanaal op Instagram.

Foundation

Vorige week bezocht André Hazes met zijn neef Djarno een drogisterij in het buitenland. In de video op zijn Instagram Story is te zien hoe André eerst een foundation met een lichte kleur uit het schap pakt en stelt dat 'dit kleurtje wel bij hem past'. Vervolgens pakt hij een veel donkerder kleurtje en knipoogt hij dat 'deze meer past bij iemand anders uit zijn familie'. Een duidelijke sneer naar Rachel en haar zonnebankbruine tintje.

'Ik heb de zomer in m'n bol'

Het lijkt erop dat de familieruzie tussen André en Rachel nog niet is bekoeld. Recentelijk laaide het conflict opnieuw op rondom de heruitgave van het nummer 'Ik heb de zomer in m'n bol' door Kriss Kross Amsterdam, Donnie en Tino Martin. Opvallend genoeg was het volgens Yvonne Coldeweijer oorspronkelijk André's idee om samen met Kriss Kross Amsterdam deze samenwerking te doen en de stem van zijn vader te laten horen. Echter, door de gespannen relatie met zijn moeder zou Rachel het idee hebben 'gejat' en expres Tino Martin hebben ingeschakeld voor de samenwerking.