André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis

André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Waar André Hazes de afgelopen tijd gewoond heeft is eigenlijk een beetje onduidelijk. Hij zou bij mama Rachel Hazes wonen, maar daar ook weer zijn weggestuurd. Ook zou Monique Westenberg de deur weer voor hem open hebben gezet. Maar nu is het bekend geworden door RealityFBI dat hij een huis heeft gekocht in Wilnis, dichtbij het Mijdrecht waar mama Rachel woont.

André Hazes zoekt onderdak bij zijn naasten

André Hazes heeft veel gehad aan zijn directe omgeving in de afgelopen moeilijke periode. Hij zou onderdak hebben gezocht bij mama Rachel, waar hij tijdens zijn herstel de hele tijd gezeten. De geruchten gingen een tijdje geleden rond dat hij door mama Rachel uit huis zou zijn getrapt en weer bij (ex-)liefje Monique Westenberg zou wonen. Maar gaat André nu eindelijk weer op eigen benen staan? Of gaat hij hier wonen met misschien wel Monique en mini Dré? Hij kocht namelijk een huis in Wilnis, op steenworp afstand van mama Rachel.

André eindelijk op zichzelf in Wilnis

André Hazes kocht een duurzame twee onder één kap woning in Wilnis, dit is een plaatsje tussen Mijdrecht en Vinkeveen. De woning zou aardgas-vrij zijn, 16 zonnepanelen hebben en wordt verwarmt door een warmtepomp.

De woonoppervlakte is 177 vierkante meter. De woning heeft zes kamers, waaronder vier slaapkamers, één badkamer en een werkkamer. Alles is verdeelt over drie woonlagen en de woonkeuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Ook heeft de woning een zeer grote achtertuin.

Of André hier daadwerkelijk alleen gaat wonen is niet duidelijk. Hij heeft in ieder geval een kamertje voor mini-Dré vrij en misschien mag Monique wel bij hem intrekken.

Zie hieronder foto's van de nieuwe woning van André Hazes:

André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk