André Hazes verlaat mama Rachel Hazes en koopt een eigen huis

Entertainment
door Sophiemaandag, 14 november 2022 om 9:02
realitylogo
Waar André Hazes de afgelopen tijd gewoond heeft, is eigenlijk een beetje onduidelijk. Hij zou bij zijn moeder Rachel Hazes wonen, maar dit blijkt toch niet meer het geval te zijn. Ook zou Monique Westenberg de deur weer voor hem open hebben gezet. Maar nu is het bekend geworden door RealityFBI dat hij een huis heeft gekocht in Wilnis, dicht bij het Mijdrecht waar mama Rachel woont.
André Hazes zoekt onderdak bij zijn naasten
André Hazes heeft veel gehad aan zijn directe omgeving in de afgelopen moeilijke periode. Hij zou onderdak hebben gezocht bij mama Rachel, waar hij tijdens zijn herstel de hele tijd gezeten. De geruchten gingen een tijdje geleden rond dat hij door mama Rachel uit huis zou zijn getrapt en weer bij (ex-)liefje Monique Westenberg zou wonen. Maar gaat André nu eindelijk weer op eigen benen staan? Of gaat hij hier wonen met misschien wel Monique en mini Dré? Hij kocht namelijk een huis in Wilnis, op steenworp afstand van mama Rachel.
André eindelijk op zichzelf in Wilnis
André Hazes kocht een duurzame twee onder één kap woning in Wilnis, dit is een plaatsje tussen Mijdrecht en Vinkeveen. De woning zou aardgas-vrij zijn, 16 zonnepanelen hebben en wordt verwarmd door een warmtepomp.
De woonoppervlakte is 177 vierkante meter. De woning heeft zes kamers, waaronder vier slaapkamers, één badkamer en een werkkamer. Alles is verdeeld over drie woonlagen en de woonkeuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Ook heeft de woning een zeer grote achtertuin.
Of André hier daadwerkelijk alleen gaat wonen is niet duidelijk. Hij heeft in ieder geval een kamertje voor mini-Dré vrij en misschien mag Monique wel bij hem intrekken.
Zie hieronder foto's van de nieuwe woning van André Hazes:
woning andre hazes keuken 2 6371fde747431
woning andre hazes slaapkamer 6371fde72a2af
woning andre hazes badkamer 6371fde71932a
woning andre hazes slaapkamer 2 6371fde7086a3
woning andre hazes tuin 6371fde7595f5