Angela Groothuizen heeft veel verdriet: 'Pijnlijk'

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 januari 2023 om 11:42
angela groothuizen the voice
Angela Groothuizen laat aan Shownieuws weten dat ze een ontzettend zwaar jaar achter de rug heeft. Ze is heel diep geraakt door de manier waarop er met BN'ers werd 'afgerekend' in 2022.
Het cancellen van The Voice of Holland
Angela Groothuizen is jarenlang coach geweest bij The Voice of Holland. Ze vindt het dan ook verschrikkelijk wat er aan het licht is gekomen begin 2022. "Het begon met The Voice en het ging maar door, de een na de ander", laat Angela weten.
Ze voelt zich naar eigen zeggen 'verscheurd' tussen het gevoel van genegenheid tegenover de collega's van het programma met wie ze 'zo fijn' heeft samengewerkt maar natuurlijk vindt ze het vreselijk wat er over hen aan het licht is gekomen .
'Het gedoe rond Matthijs van Nieuwkerk'
Ook heeft Angela Groothuizen heel veel verdriet over 'het gedoe rond Matthijs van Nieuwkerk'. "Natuurlijk mag je mensen niet vernederen, dat moet ook goed worden uitgezocht. Maar dat zo'n toffe collega die zo bijzonder is in één keer dood moet. Dan denk ik wel: jeetje, hebben we geen grotere problemen?"
Toch ook leuke dingen in 2022
Gelukkig heeft Angela ook mooie dingen meegemaakt in 2022. "Na twee jaar stilte door corona, waarin alles alleen digitaal tot je kwam, kom je weer mensen op straat tegen en die zijn zo leuk en lief en enthousiast", laat ze weten.