Anouk hoort al lang geruchten over Jeroen Rietbergen: 'Hij flirt veel'

Entertainment
woensdag, 08 november 2023 om 13:38
ontwerp zonder titel 94
Het is werkelijk waar pijnlijk voor Linda de Mol; ze werd jarenlang beschouwd als de ongekroonde koningin van de Nederlandse televisie en toch was er niemand op het Mediapark die haar vertelde dat haar partner vreemdging. Dat terwijl het leek alsof iedereen hiervan op de hoogte was.

Geruchten vreemdgaan

Jeroen Rietbergen, de voormalige bandleider van The Voice of Holland , wordt momenteel getergd met beschuldigingen van misbruik. Hij heeft altijd al de naam gehad van een dubieus figuur. Het is geen toeval dat hij, volgens de heren van Vandaag Inside , al lange tijd bekend staat als 'Vieze Jeroentje'. Ondanks de beschuldigingen ligt hij weer naast Linda de Mol in bed .
De grote vraag die rijst, is of Linda de Mol eigenlijk wist dat ze zo werd bedrogen door haar partner of dat iedereen stiekem achter haar rug praatte en het haar nooit rechtstreeks vertelde. In dat geval lijkt het erop dat haar collega's op het Mediapark haar wellicht uitlachten zonder dat ze er weet van had. Bovendien geeft Anouk nu toe dat ze al geruime tijd op de hoogte was van de geruchten over Jeroen.
Anouk deelt haar verhaal in het tijdschrift &C . " Het enige wat ik – jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende – weleens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd vreemdging. Maar ik hoor zoveel dingen. Mensen horen ook dingen over mij die helemaal niet waar zijn, dus ik neem niet klakkeloos alles aan wat ik via via hoor. "

Contact met Ali B

Nadat het schandaal rond The Voice
aan het licht kwam, nam Anouk direct contact op met de persoon die velen beschouwden als het meest controversiele figuur: Ali B. "Ja, hij zei dat het met wederzijdse toestemming was. Ik was er niet bij, dus ik weet écht niet wat er is gebeurd. Maar kijk, in mijn hoofd zou het nooit opkomen om ’s nachts bij een kandidaat langs te gaan of uit te nodigen in de studio."
Heeft ze sindsdien nog een keer contact gehad met Ali B? " Soms krijg ik nog een appje. Daar reageer ik gewoon rustig op, omdat ik simpelweg niet weet wat er is gebeurd. Het is niet dat ik de ander daarmee in twijfel trek, maar ik wil ook niet voortijdig mijn conclusies trekken ."

Veel verdraagzamer

Anouk lijkt ineens veel verdraagzamer te zijn dan voorheen. " Ik hoop vooral dat die zaak een beetje voortmaakt. Voor beide partijen, want het duurt nu wel erg lang. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben wel heel nieuwsgierig. "
En of Anouk The Voice mist? " Ja, best wel. Ik heb daar enorm veel gelachen. Ondanks dat mensen denken dat ik nooit lach – omdat dat er vaak uitgeknipt wordt – heb ik daar heel veel lol gehad, met Kees (de Koning, red.) en ook met Ali. "

Zin in nieuw seizoen

Anouk was al volledig klaar om weer in die draaiende stoelen plaats te nemen. " Ik had ook echt zin in dat laatste seizoen, Glennis Grace deed het goed, ik had leuke mensen in m’n team. En toen sloeg dat allemaal om. Ik had niet verwacht dat ik het zo zou missen. "