Zo gaat het nu met Babette uit B&B Vol Liefde

Entertainment
zaterdag, 16 december 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 12 08t150959152
B&B Vol Reizen heeft Babette gesproken over hoe het nu met haar gaat. Ze deed mee in het derde seizoen van B&B Vol Liefde, waar ze een bezoek brengt aan Joy. Helaas is het nooit wat geworden tussen de twee.

Zo gaat het met Babette

Babette maakte haar opwachting in het derde seizoen van B&B Vol Liefde , waar ze een bezoek bracht aan Joy in het schilderachtige Malaga, Spanje. Joy, die zijn eigen B&B runt en deze liefdevol "Mount Joy" heeft genoemd, opende de deuren voor Babette. Interessant detail is dat Joy overweegt zijn B&B te verkopen om een nieuw avontuur aan te gaan. B&B Vol Reizen heeft Babette gesproken na haar deelname. " Ik floreer in het uitdragen van mijn passies, woon in een fijne moderne community en versterk de relatie met mezelf iedere dag ."
Momenteel legt Babette zich vol enthousiasme toe op het schrijven van haar poëziebundel en het beoefenen van sound healing . Ze streeft ernaar om een leven te vormen waarin ze haar grootste passies volgt. " Ik ben op dit moment druk met het geloven, vertrouwen en investeren in mezelf. "

De ideale partner

Babette hecht veel waarde aan diepgang, intimiteit en speelsheid in een partner. Ze vindt het belangrijk dat deze elementen in balans zijn, wat haar gelukkig maakt. De afgelopen tijd heeft Babette geleerd dat ze dicht bij zichzelf kan blijven, zelfs in ongemakkelijke situaties, en dat ze steeds meer trouw is aan haar eigen identiteit. " Tijdens de opnames van B&B vol liefde vond ik het leuk om verrast te worden door Joy die me naar een vrouwencirkel bracht. "
Voor haar was het moeilijkste moment " dat moment van confrontatie op het strand.
" Babette spreekt af en toe nog een aantal B&B-deelnemers via Social Media.

Gezweef in B&B Vol Liefde

Babette is, net zoals veel andere deelnemers van dit seizoen, duidelijk geïnteresseerd in spiritualiteit. In het recente seizoen van B&B Vol Liefde is er dan ook geen gebrek aan spirituele elementen. Helaas blijven negatieve reacties van kijkers niet uit.
Babette heeft echter genoeg van de haat die ze online ontvangt en lijkt niet gediend te zijn van de kritiek op haar spirituele interesse.