Badr Hari verlaat vrouw en gaat ervandoor met oppas: '14 jaar jonger'

Entertainment
door Eva
woensdag, 18 september 2024 om 15:29
badr hari
Badr Hari maakte onlangs op Instagram zijn nieuwe relatie bekend. De nieuwe vriendin, Eefje Plet, is geen onbekende voor de familie van Badr. Ze was namelijk de oppas voor de kinderen van Badr Hari en zijn vrouw. 

Oppas

Er waren al langer speculatie dat Badr Hari van zijn vrouw wilde scheiden, zodat hij er met de 14 jaar jongere oppas vandoor kon. Hoewel de breuk tussen zijn Badr en zijn vrouw nooit officieel bekend is gemaakt, schijnt het dan hij en Eefje al jaren samen zijn. Zijn vrouw, Daphne Romani, zou al veel langer op de hoogte zijn van de affaire en heeft Badr daarom ook ontvolgt op Instagram. Het getrouwde stel heeft maar liefs vijf kinderen samen. Het is daarom een logische stap om een oppas te hebben, maar dat heeft voor Daphne Romani niet uitgepakt zoals verwacht. 

Affaire 

Eefje Plet zou een familie vriend zijn van het voormalige getrouwde stel en kreeg daarom de baan aangeboden om op te passen op de vijf kinderen van Badr en Daphne. Afgelopen zomer waren Badr en zijn affaire Eefje gezien in Italië. Ze waren aan het dineren in een restaurant volgens de bron die het stel gezien had in Villa Treville.
De kickbokser maakt nu officieel bekend dat de twee bij elkaar zijn door een foto te delen op Instagram. De tekst die bij de foto staat 'I loved her, she loved us', verwijst naar de affaire die ontstaan is tijdens het oppassen. Badr werd verliefd op Eefje en Eefje werd verliefd op hem en de kinderen van zijn vrouw. De afgelopen tijd is het nieuwe stel veel gezien in publiek zoals in Amsterdam, op vakanties en de bij de wedstrijden van de bokser. Na de aankondiging van Badr Hari's nieuwe relatie kunnen we verwachten dat de scheiding binnenkort door advocaten afgemaakt wordt.