Dit is hoe Bram en Esra uit B&B Vol Liefde elkaar hebben ontmoet

Entertainment
door Indy
donderdag, 07 september 2023 om 16:11
bram en esra van bb vol liefde waren niet gematcht maar zijn nu wel verliefd
Bram uit B&B Vol Liefde maakte twee dagen geleden bekend wie zijn nieuwe vriendin is. De geruchten zijn bevestigd: het gaat om Esra, een andere kandidate uit het programma. Dit is hoe de twee elkaar hebben leren kennen.

De eerste ontmoeting

Bram deed eerder geheimzinnig over wie zijn nieuwe liefde is, maar inmiddels heeft hij bekend gemaakt een relatie te hebben met Esra. Beiden hebben ze meegedaan aan het programma B&B Vol Liefde. Bram als B&B-houder en Esra had zich aangemeld voor Joy, de B&B-houder in Spanje. De twee zijn in de serie niet aan elkaar gekoppeld, maar hebben toch een relatie .
Hoe is dat gegaan? In een interview op het Instagramaccount van RTL Boulevard vertelt Bram dat hij na de B&B Vol Liefde-reünie de stad in is gegaan met een vriend. Toen ze op het terras zaten, zagen de twee Esra langslopen met wat mensen en ze riep: 'Hey, dat is Bram!'.
"Toen zijn we aan de klets geraakt en het bleek dat we heel veel dingen gemeen hebben en dat we elkaar heel erg interessant vinden. Het ging eigenlijk vet spontaan" , zegt Bram.
Wat Bram zo leuk vindt aan Esra? "Dat ze zo lekker enthousiast is. Ik was heel erg verrast door wat zij doet en hoe ze is. We kunnen heel erg lachen met elkaar." Esra voegt er nog aan toe dat alles wat ze in een man zocht Bram is en geeft toe dat er toen zelfs een zoen is uitgewisseld.

Enkeltje naar Zweden

Op de vraag wanneer Esra naar Zweden emigreert om bij Bram te gaan wonen, reageert Esra nogal geshockt. "Emigreren, ho ho. Ik heb in ieder geval mijn baan opgezocht hier en dan gaan we gewoon kijken hoe het gaat. Ik boek in ieder geval alleen een heenticket en de terugticket zien we dan wel."