Beate flink teleurgesteld in Bachelor Paul: 'Special treatment gewend'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 15 maart 2024 om 15:03
beate de bachelor
In de recentste aflevering van 'De Bachelor' hebben Beate en Paul een één-op-ééndate met elkaar, maar er ontstaat al gauw een meningsverschil. Dit doet Beate twijfelen aan haar toekomst in het programma.

Special treatment

Beate van der Weide, kreeg tijdens de allereerste speeddates de witte first impression-roos van Paul. Het zit haar echter niet lekker dat ze sindsdien weinig aandacht van haar bachelor krijgt. In de nieuwste aflevering laat ze dan ook weten flink teleurgesteld te zijn. "Ik ben gewoon special treatment gewend en dat krijg ik hier gewoon niet”

Eigen leven

Wanneer Paul aangeeft het belangrijk te vinden dat zijn toekomstige partner buiten de relatie om óók een eigen leven leidt, is Beate het daar totaal niet mee eens. "Ik ben wel van het altijd alles samendoen", bekent ze. Beate is van mening dat je als koppel juist veel tijd met elkaar door wil brengen, maar Paul wil tijd voor bijvoorbeeld zijn vrienden overhouden. "Als je altijd samen bent, kan daar soms een controlerend elementje inzitten." Ondanks dat Paul het waardeert dat Beate haar eigen mening deelt, twijfelt hij wel of zij de ware voor hem is: "Dat vrijheidsdingetje heb ik wel mijn twijfels over."
Maar ook Beate begint later op de dag twijfels te ontwikkelen. "Ik was natuurlijk ontzettend blij met die witte roos, maar dit hot 'n cold-gedrag ga ik niet lekker op." Ze twijfelt dan ook of ze überhaupt wil blijven. “Ik weet niet of ik hier nog wil zijn.”

Toch een roos

’s Avonds staat er weer een rozenceremonie op de agenda. En Beate weet inmiddels precies hoe ze het gaat aanpakken. “Als ik een roos krijg, natuurlijk neem ik die aan, maar dan ben ik wel voornemend om dat wel te bespreken, want laten we eerlijk zijn: er zijn twee Bachelors, dus ik heb ook opties.” En die roos krijgt ze inderdaad van Paul. “Of wij matchen qua vrijheid dat is nog een vraag, maar of jij een roos krijgt, is dat absoluut niet."