Beelden: is dít de nieuwe vriendin van Lil' Kleine?

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 12 april 2024 om 9:01
realitynl 29
Lil' Kleine is weer teruggekeerd naar Nederland en is nu een tijdje 'vrijgezel'. Tenminste, zo lijkt het voor de volgers van de rapper. Er zijn een paar opvallende stories geplaatst door een dame, waar Lil' Kleine ook opstaat. Is dit meer dan dat wij weten?
Hoewel we eerst dachten dat dit de nieuwe vriendin van de rapper zou zijn, lijkt het erop te wijzen dat ze inmiddels al afgeschreven is. Lil' Kleine deelt momenteel vooral video's op zijn stories met zijn zoontje, die hij eindelijk weer mag zien vanwege het co-ouderschap. Stories van een vrouw wijzen erop dat Kleine ook heel druk met haar is.

Lil' Kleine vriendin

De dame die zich op Instagram onder de naam 'Vera' vertoond, deelt heel wat stories samen of van de rapper. Op de eerste story is te zien dat hij haar een kus geeft op haar wang, op de tweede dat ze samen in een auto zitten. De derde story wekt vragen op; zo is er een knuffel én een bos bloemen te zien. Dit zou erop wijzen dat het serieuzer zou kunnen zijn voor de twee.

Stiefmoeder

Heel rooskleurig is het liefdesleven van Lil' Kleine niet geweest, zo heeft hij de ware nog niet gevonden maar heeft hij toch een hoop exen. Zal deze vrouw de ware zijn voor Kleine? Hopelijk gaat het dan niet in het begin van de relatie al mis, net zoals zijn ex Jaimie Vaes. De rapper heeft een moeilijke tijd achter de rug en gooit het nu over een andere boeg, althans dat is hij van plan. Eerder hoopte hij zijn zoontje te kunnen zien, maar destijds mocht dat niet en wilde hij een omgangsregeling. Door het co-ouderschap mag de rapper gelukkig zijn zoontje weer zien. Zo heeft Lìo misschien Vera wel als stiefmoeder, wie weet.