Beelden: Maan de Steenwinkel knipt al haar haren af

Entertainment
door Lois
vrijdag, 22 maart 2024 om 11:38
maan de steenwinkel
Sinds Nederland Maan de Steenwinkel leerde kennen door haar winst van 'The Voice of Holland' heeft de zangeres al lang haar. Tot nu dus, want Maan heeft besloten de schaar er in te zetten. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. 

'Loading'

Het is al maanden stil rondom Maan. Een tijdje terug heeft de zangeres alle foto's die op haar Instagram stonden, verwijderd. Eerder deelde ze alles op haar Instagram en stond het nog vol met foto's en video's. Dit is niet het enige wat opmerkelijk is, zo plaatst ze een story met "Loading..." Veel mensen vragen zich af wat er aan de hand kan zijn. Zo zijn er geruchten dat Maan misschien wel nieuwe muziek gaat uitbrengen. Ze gaat zichzelf op muzikaal vlak 'herontdekken'. Op meerdere juicekanalen gaat het gerucht dat het niet goed zou gaan met de zangeres en dus maken sommige fans zich zorgen om haar. Dat is volgens Maan helemaal niet nodig. 'Het gaat beter dan ooit', liet ze weten.

Verslaafd

Het klopt dat Maan de Steenwinkel heel 2024 niet gaat optredens, zoals toevalligerwijs is ontdekt door Yvonne Coldeweijer. “Maar verslaafd of een burn-out? Nee, dat klopt niet.”
Haar vriend, Goldband-zanger Karel Gerlach, heeft donderdag in gesprek met De Telegraaf die woorden nog eens herhaald. "Je hoeft je geen zorgen te maken. Echt totaal niet. Volgens mij is ze lekker bezig met muziek maken en de rest zie je vanzelf."

Maan de Steenwinkel kapsel

Zojuist shockeerde Maan haar fans met een compleet nieuwe look. Zij heeft haar haren er namelijk allemaal afgeknipt en Maan gaat voor een heel kort kapsel. Via Instagram Stories deelt de zangeres een foto van zichzelf op een evenement. Daarop zien we dus dat Maan nu behoorlijk kort haar heeft, dat niet meer over haar schouders valt.
Beeld: Instagram @maan.de.st
Beeld: Instagram @maan.de.st