Rowenna en Donny uit Love Island na drie jaar uit elkaar: 'Niet meer gelukkig'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 05 maart 2024 om 14:45
donny en rowenna
In 2021 grepen ze net naast de eerste plek van Love Island, maar gelukkig zat er ondanks dat een mooie relatie in voor Rowenna en Donny. Nu komen ze met het treurige nieuws dat ze er een punt achter hebben gezet.

Love Island

In Love Island wordt een groep vrijgezelle dames en heren tussen de twintig en dertig jaar oud naar een prachtige, luxueuze villa gestuurd, waar ze 24/7 worden gefilmd. Om te overleven in de villa, moeten de vrijgezelle dames en heren aan elkaar gekoppeld worden. Heb je aan het einde van een koppelperiode geen partner gevonden, dan moet je sowieso de villa verlaten en word je naar huis gestuurd.
In de afgelopen seizoenen van Love Island is er veel liefde ontstaan. Maar bij vele was deze liefde niet sterk genoeg om ook stand te houden in Nederland of België. Bijna alle Love Island koppels zijn inmiddels uit elkaar. Wel zijn Joey Lauhoukh en Luna Duindam nog bij elkaar. Zij komen uit hetzelfde seizoen als Donny en Rowenna. 

Rowenna en Donny uit elkaar

Donny en Rowenna namen beide deel aan Love Island in 2021. Hoewel ze de finale haalden, waren ze op dat moment geen officieel koppel. Na het programma wilden Donny en Rowenna in Nederland verkennen of er een toekomst voor hen samen was. Enkele maanden na de opnames van het programma hebben ze hun relatie officieel gemaakt. Helaas lijkt de driejarige relatie nu tot een eind gekomen te zijn.

'Niet meer gelukkig'

Rowenna schrijft over de breuk met Donny op Instagram. "Bij deze wil ik mededelen dat Donny en ik uit elkaar zijn. We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden."
"Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven", zegt ze tot slot. Daarbij deelt ze een foto van hen samen.