Bevrijdingsfestival-publiek geschokt door uitspraak Bibi Breijman: 'Zei ze dat nou echt?'

Entertainment
door Nienke
maandag, 06 mei 2024 om 15:07
realitynl 4
Bibi Breijman stond onlangs op het podium van het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Noa is een meisje wat een moedig verhaal heeft verteld voor de menigte, maar Bibi weet een nogal rare opmerking naar haar te maken. Festivalgangers zijn in shock door deze opmerking en vinden het "erg ongepast".

Bibi Breijman Bevrijdingsfestival

Bibi Breijman heeft opgetreden op het Bevrijdingsfestival in Den Haag en daarna presenteerde ze de rest van de middag op het podium. Een jong meisje genaamd Noa kreeg de eer om de bevrijdingsvlam aan te steken en laat dat nou nèt het moment zijn dat Bibi een nogal misplaatste opmerking maakte.

Ongepast

Een bron die in het publiek aanwezig was van het bevrijdingsfestival, meldt het volgende aan Realityfbi: "Net op Bevrijdingsfestival Den Haag Bibi Breijman gezien die presenteerde. Net een stuk waarin een meisje naar voren kwam om te vertellen over vrijheid en oorlog in je hoofd (mentaal welzijn). Ze vertelde hoe zij jarenlang met oorlog in haar hoofd heeft gestruggeld. Vervolgens mocht zij de hoogwerker op met de fakkel om het vuur aan te steken. Schreeuwt Bibi door de microfoon: ‘Niet naar beneden springen Noa!' Beetje ongepast in die situatie als iemand net vertelt over haar psychische problemen.” De video waarin Bibi de opmerking maakte, is ook gedeeld op het kanaal. Na dat Bibi de opmerking heeft gemaakt, is er te horen dat het publiek geschokt is. "Zei ze dat nou echt", klinkt het publiek.

Mentale gezondheid

Bibi heeft onlangs het boek Ik ben Bibi uitgebracht. In dit boek beschrijft ze haar eigen heftige mentale problemen. Bibi kampte met een ernstige depressie en vanwege heftige angsten durfde ze een tijd, de straat bijna niet meer op. Dat is een reden waarom ze in therapie is gegaan. "Nu ik het eruit heb kunnen gooien draag ik het niet meer dagelijks in mijn rugzakje mee”, aldus Bibi. In haar boek beschrijft ze, dat ze hoopt dat anderen inzien dat ze zich niet hoeven te schamen voor hun mentale problemen. "Je bent juist sterk als je je kwetsbaar durft op te stellen.” Wel raar dat je zo'n opmerking maakt!