Bibi Breijman blijft bij Waylon voor de kinderen: 'Wil ik niet voor hen'

Entertainment
door Indy
woensdag, 13 december 2023 om 15:50
bibi breijman waylon verlaten geen kinderen
Bibi Breijman heeft het zwaar te verduren gehad met haar vriend Waylon. Toen zij zwanger was van hun tweede kindje, besloot Waylon het bij een ander te gaan zoeken. In een gesprek met Grazia vertelt Bibi dat ze misschien wel weg was gegaan bij haar vriend al ze geen kinderen met hem zou hebben.

Vreemdgaan

Willem Bijkerk, beter bekend als Waylon, gaf direct na de geboorte van Chester, het tweede kindje van Bibi en Waylon, toe dat hij tijdens de zwangerschap is vreemdgegaan . Ondanks deze onthulling zijn ze gedurende die tijd niet uit elkaar gegaan. Ze hebben de crisis overwonnen met behulp van relatietherapie. "Ik ga mijn kinderen niet de dupe laten zijn van fouten die wij als volwassenen maken. Ik heb zelf het verdriet van een scheiding op jonge leeftijd van dichtbij gevoeld" , zegt Bibi in Grazia .
Voor Bibi was de scheiding van haar ouders erg lastig. "Dat gevoel dat ik 's avonds of in het weekend heel graag met mijn vader mee wilde, omdat ik hem zo had gemist, maar eigenlijk ook niet bij mijn moeder weg wilde. En als mijn vader dan wegging, moest ik huilen, omdat ik het zielig vond voor hem." Ze vindt dat haar ouders het goed aan hebben gepakt samen, maar Bibi heeft toch altijd een gemis bij zich gedragen. "Dat wil ik niet voor mijn eigen kinderen."

Derde kindje

Het is te hopen voor Bibi dat Waylon dit keer wél trouw blijft aan haar. Ze is namelijk in verwachting van hun derde kindje . Tijdens de eerst zwangerschap had Bibi enorm veel last van extreme misselijkheid en ook tijdens haar tweede zwangerschap keerde dit weer terug. Het stel had de wens om meer kinderen te krijgen daarom een langere tijd uitgesteld, maar toch gaan zij het avontuur nu voor de derde keer aan.
Op Instagram deelde Bibi een video waarin ze, samen met Waylon, het blijde nieuws aan de kinderen vertelt. “‘Gaat mama nu dood?’ vroeg Tedje onwetend in deze derde HG ronde” , schrijft Bibi bij de video. “Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis, wilde we het haar toch maar alvast vertellen, elk emmertje is voor iets heel moois.”