Bibi Breijman en Waylon verwelkomen derde kindje: 'Verliefd'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 23 juli 2024 om 14:57
bibi breijman zwanger derde kindje
Bibi Breijman heeft via Instagram aangekondigd dat zij en zanger Waylon hun derde kindje hebben mogen verwelkomen. En deze keer is de naam van hun kleine spruit wel heel bijzonder!

Kinderen Bibi Breijman

Sinds november 2017 vormen Bibi en Waylon een stel, nadat ze elkaar beter leerden kennen tijdens het programma It Takes 2. Hun eerste kindje, dochter Teddy, werd geboren in november 2018. Het paar leek dolgelukkig en in 2022 kwam hun zoontje Chester ter wereld. Maar toen brak het drama los: Waylon was ontrouw geweest omdat hij naar eigen zeggen zijn mannelijkheid wilde testen.
Ondanks dit schandaal besloot Bibi hem nog een kans te geven, mede voor hun kinderen. En kijk, inmiddels gaat het weer goed tussen de twee tortelduifjes. Op 6 december vorig jaar kondigden ze blij aan opnieuw in verwachting te zijn. En nu, eindelijk, is de kleine erbij.

Bibi Breijman bevallen

'14 juli hebben wij er een spekkoekje bijgekregen, ik ga van ieder laagje genieten,' schrijft ze op Instagram. 'Verliefd op onze kleine Tjip. Het cocoonen is begonnen.' Bibi onthulde ook de volledige naam van hun nieuwste aanwinst: Tjipto Ray Bijkerk.