Bibi Breijman over relatie met Waylon: 'Vreemdgaan was niet het ergste'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 08 september 2023 om 8:24
schermafbbibi breijman relatie wayloneelding 2020 05 23 om 102319
De relatie van Bibi Breijman en Waylon heeft behoorlijk onder vuur gelegen. Maar de twee lijken samen weer op te krabbelen. Bibi laat zich nu uit over de relatie met Waylon.

Het overspel van Waylon

We hebben inmiddels allemaal wel het verhaal van Waylon en zijn demonen meegekregen. Hij ging vreemd terwijl Bibi Breijman zwanger was van hun zoontje. Er was veel kritiek op het feit dat hij zijn overspel afschoof op 'demonen'. "Ik begrijp dat het woord 'demonen' voor een heleboel mensen een ding was, van: ja, het is lekker makkelijk om het daarop af te schuiven" , vertelde hij in november in Boerderij van Dorst. "Maar niemand heeft ook maar enig idee van wat er bij jou speelt of bij jou thuis speelt."
Maar die demonen waren er volgens Waylon niet zomaar en hij wist ook waar ze vandaan kwamen. "Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte."
Zijn kleine vriend deed het dus niet en Waylon raakte hierdoor in totale paniek. Zijn overspel was dus simpelweg uit pure paniek. "Ik ging op zoek naar datgene wat het prikkelt. Het is heel heftig om als man te ervaren van: het werkt niet, wat is er aan de hand?"

Bibi Breijman vergeeft Waylon

Na heel erg veel drama, en waarschijnlijk wat afstand, heeft Bibi besloten om Waylon te vergeven. Ze heeft besloten om voor de vader van haar kinderen te kiezen. Sindsdien lijkt het erg goed te gaan tussen de twee. Ze plaatsen weer veel over elkaar op Instagram, Waylon slijmt er op los en Bibi ontvoert hem op een liefdesreis .
Het lijkt op sociale media dus weer helemaal goed te gaan tussen de twee, maar wij weten inmiddels ook dat dit vaak schone schijn is. Nu laat Bibi zich, voor het eerst in lange tijd, uit over hun relatie.

Relatiestatus Bibi en Waylon

"Het gaat supergoed" , begint Bibi vol trots haar gesprek met RTL Boulevard . "En ik ben gewoon heel blij dat we het hebben overwonnen. En dat we er sterker zijn uitgekomen. En ook dat dit probleem op tafel is komen te liggen. We zijn nou eenmaal bekend, dat hoort bij ons leven. En anders waren we misschien heel lang blijven hangen in een taboe. Wat wij ook binnen ons gezin droegen. En dit soort dingen komen voor in het leven. Ik ben blij dat we het hebben overwonnen."
Wij vinden het knap van Bibi dat ze zo kan praten over de relatie met Waylon, ondanks alles wat hij allemaal gedaan heeft. "Dat hele vreemdgaan vond ik nog niet het moeilijkst. Het is meer. Voel je veilig bij elkaar om het daarna op te lossen. En om je fouten aan te durven kijken. En dat te erkennen en er voor te vechten. Dat vind ik veel belangrijker. Fouten maken we allemaal. Maak ik ook. Ik had het net zo goed kunnen zijn" , gaat ze verder. "Er was een probleem. Ga je dat oplossen met een probleem? Of ga je in therapie en ga je er voor vechten? Het is maar net wat je wil in het leven.