Big Brother-Chelsea vertelt of er iets opbloeide tussen haar en Danny

Entertainment
door Sophie
maandag, 23 januari 2023 om 11:50
big brother chelsea en danny liefde
Zaterdagavond hebben we gekeken naar de exit van Chelsea in Big Brother. Door niemand minder dat goede vriend Michelangelo werd ze genomineerd en kwam tegenover haar goede vrienden Danny en Charlotte te staan. Doordat ze het huis na twee weken al heeft moeten verlaten, heeft ze niet kunnen ontdekken of het iets had kunnen worden tussen haar en medebewoner Danny. Fun fact: Danny is de ex van Gaby Blaaser .
Liefde of vriendschap voor Chelsea en Danny
Wij zijn natuurlijk heel benieuwd of het misschien wel iets zou kunnen worden tussen Chelsea en Danny. In een video van RTL vertelt ze over een eventuele romance. "Ik had een goede band met Danny. Het was niet dat ik in het begin direct dacht: hier kan iets opbloeien, dat niet. Er was eerst meer sprake van een vriendschap. Maar als je langer met elkaar in een huis zit, dan ga je natuurlijk meer kanten van elkaar zien. Het zou misschien kunnen, maar ik heb er ook te kort ingezeten om dat te weten. En misschien zit hij daar wel nog veel langer en is er iemand anders, je weet het niet. Mocht dat gebeuren om dat te zien, ik weet niet of ik er heel bang voor ben. Maar ik zou er niet per se naar willen kijken", vertelt Chelsea.
Afspreken na Big Brother
Als het Big Brother-avontuur van Danny ook ten einde loopt, gaan de twee elkaar zeker nog zien. "Hij heeft een armbandje van mij. Ik heb hem eigenlijk niet gegeven, maar hij heeft hem gewoon een keer gepakt. Die heeft hij gewoon om gehouden. Dat was voor hem een reden om elkaar hierna nog te zien. We hadden afgesproken om te gaan borrelen. Maar goed, dat is heel breed natuurlijk, dat we gaan het zien. Of dat nou als vrienden is of meer, dat zien we dan wel", vertelt ze.