Big Brother-Jill laat transformatie zien na maandenlang sporten

Entertainment
door Sophiewoensdag, 01 februari 2023 om 10:31
jill goede transformatie lichaam
Jill Goede is de winnares van Big Brother 2021, maar doet nu mee aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Ze liet eerder al weten dat ze erg onzeker werd door de lichamen van meiden zoals Janice Blok en Annebel Visscher. Uiteindelijk besloot hier wat aan te doen en spendeerde heel wat tijd in de sportschool!
De transformatie van Jill
Mede door haar onzekerheid besloot ze de sportschool in te duiken, met indrukwekkend resultaat! We willen natuurlijk wel even vertellen dat die onzekerheid niet nodig is en iedereen prachtig is, allemaal op je eigen manier.
Het ging Jill gelukkig niet alleen om het uiterlijk, ze vond het ook belangrijk om haar conditie helemaal op peil te krijgen. Dat is natuurlijk een heel goed voornemen en hoe Jill dit gedaan heeft, is heel knap. "Afgelopen maanden ben ik flink wezen sporten om mijn conditie helemaal op peil te krijgen", vertelt Jill in haar bericht. "Zoals velen misschien wel weten vond ik sporten echt helemaal niks en zat ik liever op de bank met een zak chips. Maar toch heb ik een paar maanden geleden het roer om gegooid."
'Ik ben er nog lang niet'
Stapje voor stapje wordt de conditie van Jill steeds beter. Ondanks dat ze zegt dat ze er nog lang niet is, is ze ontzettend goed bezig en vindt ze het heerlijk! "Ik vind het heerlijk en de mensen om mij heen denk ik ook. Ze hebben na het sporten altijd een paar uur rust van mij, want ik ben dan helemaal gesloopt", grapt Jill. "Afgelopen zaterdag was ik bij een event van Intersport en Adidas. Hier heb ik een training gehad in ademwerk en natuurlijk gesport! Was mega gezellig en leuk!"
Natuurlijk heel Michella Kox hier wat op te reageren. Natúúrlijk pakt ze de gelegenheid om even uit te halen naar één van de andere Echte Meisjes: "Nou nog effe en je bent Annabel. Nog maar een jaartje of 10. Ik doe het je niet na!"
Bekijk hieronder de transformatie van Jill:
Iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt, want iedereen is mooi op zijn eigen manier!