Big Brother-Jill ondergaat een gigantische transformatie

Big Brother-Jill ondergaat een gigantische transformatie

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Jill Goede kennen we als winnares van Big Brother en op dit moment neemt ze deel aan Echte Meisjes in de Jungle. Ze vond het in de jungle lastig, aangezien ze zichzelf ging vergelijken met meiden zoals Janice Blok. Ze werd er erg onzeker van. Jill heeft nu besloten om voor een hele nieuwe look te gaan!

Onzekerheid in de jungle

In één van de eerste afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle liet Jill het volgende weten: "Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit." Jill keek uiteindelijk best wel op tegen die meiden in de jungle en daar werd ze onzeker van. Hierdoor had ze ook wat meer moeite om zich aan te sluiten in de groep.

Het is helemaal nergens voor nodig dat Jill zich onzeker voelt tegenover die andere dames, dat vinden ook haar volgers. Ze vinden het prachtig dat zij juist zo natuurlijk is!

Jill Goede ondergaat transformatie

Ondanks de lieve reacties van haar volgers, is Jill een hele transformatie ondergaan. Of we het een extreme transformatie kunnen noemen is de vraag, want ze is simpelweg naar de kapper geweest. De schaar lijkt er niet in te zijn gezet, maar een likje verf zit er wel overheen.

Bekijk hieronder de foto van de transformatie van Jill:

Big Brother-Jill ondergaat een gigantische transformatie

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk