Big Brother-Jill werd onzeker van de andere Echte Meisjes in de Jungle

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 10 januari 2023 om 8:55
echte meisjes in de jungle jill 2
Ondanks dat ze omringt werd door enge beesten en de viezigheid van de jungle, waren er ook andere dingen waar Big Brother-Jill zich druk om maakte. Ze werd namelijk echt onzeker van de andere Echte Meisjes in de Jungle: "Heb lopen janken."
Jill Goede in Echte Meisjes in de Jungle
Jill Goede zit in het nieuwste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Ze wordt omringt door dames als Gaby Blaaser en Janice Blok, dames die allemaal het nodige aan zichzelf hebben laten doen. Dat is iets waar Jill toch een beetje onzeker van wordt.
"Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit", vertelt ze in de tweede aflevering van Echte Meisjes in de Jungle. "Ik heb dan een opgeblazen kop. Hier merk ik dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker."
'En wat ik heb lopen janken'
De Big Brother-ster had geen enkel idee dat ze zo onzeker kon worden. Ze geeft toe dat ze er echt veel om heeft gehuild. "Mijn telefoon werd afgepakt en ik was weer een klein meisje, dat opkeek tegen al die mooie meiden in de jungle."
Ze vertelt dat ze zich een paar dagen rot gevoeld heeft en dat ze zich een aantal dagen totaal niet thuis voelde in haar groep. Maar nadat ze de andere meiden leerde kennen, voelde zij zich steeds meer thuis en op haar plek. Ze vond dat ze er ook wel mocht zijn op wie ze zelf is. Zo is het maar net!
Foto: Jasper Suyk/Rob Jacobs