Binnenkijken in de woning van Hélène Hendriks

Entertainment
door Noor
woensdag, 12 april 2023 om 16:34
ontwerp zonder titel 70 1
Oorspronkelijk komt Hélène Hendriks uit Breda en als het er zo naar uit ziet, blijft ze nog wel even in Brabant wonen. Ze heeft een nieuwe luxe woning gekocht in Bavel. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Dat zullen we je laten zien.

Wie is Hélène Hendriks?

Hélène Hendriks is een Nederlandse televisiepresentatrice, verslaggever en voormalig hockeyster. Hendriks begon haar carrière als hockeyster. Ze begon met hockeyen bij HCP en ging vervolgens naar de club PUSH waar ze op haar 17-jarige leeftijd in het eerste team mocht spelen. Samen met haar club promoveerde ze naar de eerste hoofdklasse. Ze heeft 12 jaar lang gehockeyd op dit niveau. Hierna is ze begonnen met een carrière in de journalistiek. Dit deed ze bij haar lokale omroep Brabant10, waar ze begon met sportprogramma's presenteren. In 2017 was ze regelmatig te zien als gast bij het programma De Wereld Draait Door. Er gaan geruchten rond dat Hélène Wilfred Genee bij het programma Vandaag Inside gaat vervangen, maar of dit waar is weten we niet. Ze was de invalpresentatrice bij het programma HLF8. Op de televisie is ze dus zeker geen onbekende meer.

Hoe ziet haar woning eruit

De villa van Hélène is van alle luxe voorzien en kun je gerust een villa noemen. De woning heeft een oppervlakte van 353 vierkante meter. Ze woont niet alleen, maar samen met haar vriend als geregistreerd partnerschap. Dat je haar vriend nog niet hebt gezien, dat kan kloppen. Die blijft namelijk liever uit de schijnwerpers. De woning ligt dicht bij de snelweg, wat voor Hélène natuurlijk maar al te handig is. Dat we haar nog vaker op televisie gaan zien, dat is overduidelijk.
Wil je foto's van het huis van Hélène Hendriks zien? Klik hier om naar de website van Bekende Buren te gaan.