Binnenkijken in de woning van Roy Donders

Entertainment
door Lois
zaterdag, 18 mei 2024 om 9:30
roy donders
Roy Donders, ook bekend als de ‘Stylist van het Zuiden’, heeft besloten zijn knusse huis in Tilburg te verkopen. Het is niet de eerste keer dat we dit huis op Funda zien; het stond in 2020 ook al te koop. Maar deze keer is er een bijzondere reden voor de verkoop: Roy en zijn vriendin, Michelle, hebben plannen om te verhuizen vanwege hun kindje.

Een droom

Onlangs kwam het nieuws dat Roy Donders en zijn vriendin, Michelle Bibi, hun kindje Romi hebben gedoopt. Dat deelt Roy op Instagram. Het meisje is het eerste kind van Donders en zijn vriendin, die sinds 2021 een relatie hebben.
Het huis is gekocht in 2016 voor een bedrag van € 235.000. Het blijkt toch niet zo vlot van eigenaar te wisselen als de huispakken van de realityster. Met drie slaapkamers, een spa en een heuse schoonheidssalon, heeft het pand toch wel het nodige te bieden. Wie ooit gedroomd heeft van een eigen spa in huis, kan hier zijn hart ophalen met een stoomdouche, whirlpool, jacuzzi, sauna én Turks stoombad. Een droom die ongetwijfeld wordt vervuld voor de gelukkige nieuwe eigenaar. Een perfect alibi om je vriendin te verleiden tot samenwonen, mits je smaak niet al te kieskeurig is, gezien het nogal kitscherige interieur.

Kitscherig interieur

De begane grond heeft een zeer stijlvolle trapopgang met ledverlichting, een prima keuken, grote woonkamer en natuurlijk de schoonheidssalon. De eerste verdieping is uitgerust met een overloop met een vaste kastenwand, de masterbedroom en nog een extra slaapkamer, en natuurlijk de luxe badkamer met een soort van spa! De tweede verdieping heeft ook een overloop, bergruimte en nog een derde slaapkamer.
Buiten biedt het huis een gezellige tuin die deels overdekt is, compleet met een plantenbak, terrasverwarming, een overkapte bergruimte. Toch wel een lekkere plek om te genieten van het zonnetje tijdens deze warme zomer!

Buitenkansje

De woning, centraal gelegen met gemakkelijke toegang tot winkels, het stadscentrum en de Piushaven, lijkt een koopje te zijn voor de liefhebbers van comfort, ruimte en luxe. Oorspronkelijk geprijsd op €550.000, kon Roy de verkoopdruk niet aan en heeft hij de prijs laten zakken naar €499.000. Een verstandige zet, aangezien de woning nu wordt omschreven als 'instapklaar' op Funda. Voor wie droomt van een spa-ervaring binnen handbereik, is dit huis wellicht een buitenkansje. Met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken, is het alsof je je eigen wellnessresort binnenstapt.
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren