Bizar filmpje van André Hazes in verslaafde periode: 'Monique was mij spúúgzat'

Entertainment
door Lois
woensdag, 14 februari 2024 om 9:26
1485525000 dre hazes
Monique Westenberg heeft een bizar filmpje naar André Hazes gestuurd die gemaakt is in de tijd dat André nog verslaafd was. De zanger deelt de beelden met zijn volgers op Instagram. "Monique was mij spúúgzat.”

André en Monique

André Hazes kampte lange tijd met een verslaving. En hoewel hij inmiddels is afgekickt en zijn leven heeft gebeterd, wordt hij zo nu en dan nog met zijn neus op de feiten gedrukt. Het is inmiddels wel bekend dat André en Monique, op zijn zachtst gezegd, een ingewikkelde relatie hebben. André had meerdere uitstapjes naar andere dames, onder wie Bridget Maasland en Sarah van Soelen, nodig om erachter te komen dat Monique toch echt de ware voor hem is.
Monique is vaak de pineut bij André. Haar vriendje zet haar vaak voor schut bij zijn 881.000 duizend volgers op Instagram door video’s van Monique te plaatsen als ze er niet op haar beste uitziet. Blijkbaar vindt Monique het niet zo erg. Ze plaatst dezelfde video’s namelijk ook door op haar eigen Instagram Stories met maar liefst 731.000 volgers. ,,F*CKER!” schrijft ze erbij. Maar Monique kon niet altijd om André lachen, vooral niet in zijn verslaafde periode, ze was hem spúúgzat.

Helemaal spúúgzat

"We weten allemaal natuurlijk waar ik vandaan kom qua verleden en nachten doorhalen, toch?”, zegt André op Instagram. "Dus Moon was mij op een gegeven moment echt helemaal spúúgzat. En ze heeft mij toen een keer duizend keer gebeld en ik nam natuurlijk niet op, zoals altijd. En ze stuurt nu een filmpje van mijn reactie aan haar.”
André deelt het filmpje met zijn reactie. De zanger, die op dat moment nog verslaafd was, ligt in bed en ziet er slecht uit. "Doe eens rustig man, ik slaap!”, zegt André in het filmpje. Ik heb even een paar uurtjes bijgeslapen. Doe eens even rústig aan, joh.”
[video width="480" height="832" mp4="https://cdn.hilabel.nl/reality/uploads/2024/02/Andrekapot-1.mp4"][/video]

'Als ik dit stuur dan gelooft ze me'

De zanger moet lachen wanneer hij de beelden opnieuw te zien krijgt. "Helemaal naar de klote. Ingevallen gezicht, witte kleur, haren vies, dun lijf. Lig je daar in je nest… En het mooie was nog dat ik altijd dacht: Als ik dit stuur, dan gelooft ze me. Want ik laat zien dat ik in mijn bed lig.”