Blijkt 'geen ander in het spel' voor Thomas Berge toch een leugen?

Entertainment
door Nienke
woensdag, 24 april 2024 om 9:01
realitynl 9
Het is nog geen maand geleden dat Thomas Berge uit elkaar is met zijn vriendin Elianne Zweipfenning en hij is alweer bij het huis van een andere vrouw gespot. Zal dit een bevestiging zijn op alle geruchten die er rondgaan?

Thomas Berge Elianne Zweipfenning

Begin dit jaar zijn Thomas Berge en Elianne Zweipfenning trotse ouders geworden van hun dochtertje. Nog geen maand geleden liet Elianne op haar Instagram het een en ander weten over de relatie met Thomas. Zo deelde ze zelfs een bericht over bedrogen worden. Niet veel later kondigen de twee aan door middel van een Instagram bericht, dat ze een punt achter de relatie zetten. Elianne ontkende dan ook dat Thomas vreemdgegaan zou zijn en heeft spijt dat ze het bericht heeft gedeeld. Thomas ontkent nog tot op de dag van vandaag alle geruchten en vertelt hij dat er absoluut geen ander in het spel zou zijn.

Thomas Berge betrapt

Het verhaal van Thomas begint toch een beetje aan alle kanten te wankelen. Realityfbi heeft informatie van bronnen gedeeld die beweren dat de auto van Thomas, een maand na de breuk, gespot is bij een huis van een andere vrouw. Zo vertelt een bron: "Ik was gisteravond mijn hond aan het uitlaten, en ik zag dat Thomas Berge uitstapte. Vanochtend was ik toch wel benieuwd of de auto er nog steeds stond. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

Nieuwe of stiekeme liefde?

Volgens de bron is Thomas bij zijn nieuwe vriendin: "Ik heb vernomen van een vriendin dat zij degene is met wie hij al een tijd, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, contact heeft. Deze foto heb ik zojuist gemaakt.” Realityfbi deelt een foto van de auto van Thomas die te zien is voor een huis. Hoewel hij heeft aangegeven dat er geen andere vrouw in het spel zou zijn, spreekt hij zichzelf wel verdomd tegen.
<br>
Bron: Realityfbi
Bron: Facebook
Bron: Facebook