Boer Zoekt Vrouw-kijker doet ontdekking bij Haico

Entertainment
zondag, 21 januari 2024 om 10:30
ontwerp zonder titel 2024 01 18t133017486
Het meest recente seizoen van Boer Zoekt Vrouw resulteerde in diverse koppels, waaronder ook een verrassende. Boer Haico uit Denemarken sloot zijn BzV-avontuur af met Jasmijn, nadat hij op het laatste moment besloot om Ellen naar huis te sturen. Helaas bleek dit geen succes te zijn. Tijdens de citytrip liep het al mis tussen hen en daarna herstelde de relatie niet echt meer. Maar is Haico nu nog samen met Ellen? Hier is een update!

Haico en Ellen

Ondanks dat Haico aanvankelijk Ellen naar huis stuurde en met Jasmijn op stedentrip ging, bleek de romantische klik met Jasmijn niet aanwezig. Na de opnames besloot Haico contact op te nemen met Ellen , wat resulteerde in een vonk tussen hen beiden. Haico, die voor het programma nog geen romantische ervaring met een vrouw had gehad, beschrijft zichzelf als een ‘verliefde puber’. Gelukkig is de liefde wederzijds, en daarmee heeft Haico zijn eerste serieuze relatie te pakken. “ Laatst gingen we uit eten en toen heb ik haar verkering gevraagd. En gelukkig zei ze ‘ja!’.
Hoewel de twee nu gelukkig zijn samen, vond Haico het lastig om opnieuw contact op te nemen met Ellen. “Ik had haar natuurlijk al teleurgesteld. Ik wilde haar niet nog meer pijn doen.” Ellen behoorde niet voor niks tot de laatste twee kandidaten die verbleven op de boerderij van Haico, dus hij zette zijn angst opzij en besloot om haat een berichtje te sturen.

Bezoek aan Haico

Een fan van Boer Zoekt Vrouw en een trouwe luisteraar van de AD Media Podcast
nam het initiatief en bracht een bezoek aan de boerderij van Haico. Niet verwonderlijk, gezien Haico op slechts tien minuten rijden woont van de plek waar haar zoon verblijft. " Ik ben 30 december langsgegaan bij Haico in Denemarken als een ware groupie ben ik onbeschaamd het erf opgereden en heb ik me gemeld bij de achterdeur.
" Hierna volgde een aangenaam gesprek met Haico, waarin ze hem natuurlijk ook kritisch heeft ondervraagd.
" Wat een lieverd is het. Hij was helemaal verbaasd, want er was nog helemaal niemand uit Nederland aan de deur geweest. Hij ziet er nog hetzelfde uit en het belangrijkste? Het is nog aan met Ellen ", gaat de brief verder.
Degene die bij Haico aanbelde, had Ellen net misgelopen. " Ze is er voor twee weekjes. Hij vertelde nog hoe jammer hij het had gevonden dat het met Jasmijn niet goed uitgepakt is, dat had ik dan even achterwege gelaten, maar goed … Hij is nog net zo onbevangen en kwetsbaar als op televisie, heel lief. "