Bram uit B&B Vol Liefde komt met eigen boek: 'Turbulent leven'

Entertainment
woensdag, 27 december 2023 om 13:51
ontwerp zonder titel 2023 12 27t134326608
In B&B Vol Liefde bleef Bram, gevestigd in Zweden en nu een koppel met Esra, altijd terughoudend over zijn leven vóór zijn Scandinavische avontuur. Dat zal echter veranderen, want Bram is bezig met het schrijven van een autobiografisch boek.

Bram en Esra

Bram, voorheen te zien in B&B Vol Liefde , vond zijn liefde met dank aan het programma bij Carolien, maar uiteindelijk besloten ze hun relatie te beëindigen. Hoewel Bram eerst geheimzinnig deed over zijn nieuwe liefde, is nu bekend dat hij een relatie heeft met Esra, die ook deelnam aan het programma.
Bram was een B&B-houder, terwijl Esra zich had aangemeld voor Joy, de B&B-houder in Spanje. Hoewel ze in de serie niet aan elkaar werden gekoppeld, hebben ze na de reünie van B&B Vol Liefde elkaar leren kennen en zijn ze nu al drie maanden gelukkig samen. Carolien is nog steeds verdrietig over de breuk, maar Esra moedigt haar aan om verder te gaan . Esra is onlangs naar Zweden verhuisd en woont nu samen met Bram op zijn boerderij.

Boek over eigen leven

In een interview met RTL Boulevard
deelt Bram leuk nieuws: hij gaat een boek schrijven. " We zijn een autobiografie aan het schrijven, over mijn hele leven. Ik heb een turbulent leven achter de rug, en ik vond het programma daar niet de plek voor om het er over te hebben, maar in een boek wel. "
Presentatrice Viviënne van den Assem reageert verbaast. " Een turbulent leven? Ik heb nu allemaal vragen!
" Royalty-expert Jeroen Snel is iemand die graag leest, maar het boek van Bram zeker over zal slaan. " Ik ga het niet lezen … "

Plannen voor de toekomst

Op het fanaccount van B&B Vol Liefde op Instagram deelde Bram onlangs hoe het nu met hem gaat. De laatste weken was Bram druk bezig geweest op zijn boerderij om deze klaar te maken voor de winter. “ Met de diertjes gaat ook alles goed. Het is een grote vrolijke bende. De hondjes gaan supergoed met elkaar en de eendjes en schapen doen het ook goed ”, laat Bram weten. “ Ik wil in de toekomst eventueel nog wat pauwen en konijnen op de boerderij laten rondlopen.
Bram deelt ook dat hij en Esra nog steeds een sterke band hebben. Op dit moment hebben ze nog geen concrete toekomstplannen . Ze waarderen vooral de tijd samen en genieten van de rust op de boerderij.