Bram en Esra uit B&B Vol Liefde delen eerste beelden samen op de boerderij

Entertainment
door Indy
maandag, 02 oktober 2023 om 11:56
bram en esra van bb vol liefde waren niet gematcht maar zijn nu wel verliefd
Bram en Esra uit B&B Vol Liefde geven een nieuwe update over hun liefdesleven. Esra heeft een enkeltje naar Zweden genomen om bij Bram op de boerderij te komen wonen en werken. De twee delen nu de eerste beelden van hun leven samen.

Bram en Esra B&B Vol Liefde

Bram deed eerder geheimzinnig over wie zijn nieuwe liefde is, maar maakte drie weken geleden bekend een relatie te hebben met Esra. Beiden hebben ze meegedaan aan het programma B&B Vol Liefde. Bram als B&B-houder en Esra had zich aangemeld voor Joy, de B&B-houder in Spanje. De twee zijn in de serie niet aan elkaar gekoppeld, maar hebben toch een relatie .
Eerder reageerde Esra nogal geschokt op de vraag wanneer ze naar Zweden emigreert om bij Bram te gaan wonen. Emigreren, ho ho. Ik heb in ieder geval mijn baan opgezocht hier en dan gaan we gewoon kijken hoe het gaat. Ik boek in ieder geval alleen een heenticket en de terugticket zien we dan wel" , zegt Esra in een interview met RTL Boulevard waarin ze vertelt hoe ze Bram heeft leren kennen .
Inmiddels is ze bijgekomen van de schrik. Op Instagram deelde Bram dat ze bij hem is aangekomen op zijn B&B in Zweden. “En dat voor onbepaalde tijd, komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons, en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit” , schrijft hij bij het bericht.

De eerste week samen

Bram heeft op zijn YouTube-kanaal Heimdalls gård
, wat tevens de naam is van zijn B&B, de eerste beelden van hem en Esra op de boerderij gedeeld. In de vlog, 'De eerste week van Esra op de boerderij'
, zegt Bram 'heel veel zin' te hebben om Esra weer te zien. Tijd om te relaxen is er niet, Esra wordt gelijk aan het werk gezet. De twee zijn druk aan het zaaien en oogsten om de vriezers te vullen met hun eigen verbouwde eten.
Ook Esra deelde eerder al wat beelden van de hereniging met Bram op Instagram. De twee vliegen elkaar bij aankomst gelijk in de armen.
Bekijk de schattige video van Esra hieronder: