BREAKING: Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn officieel uit elkaar

Entertainment
door Sophiewoensdag, 08 maart 2023 om 17:22
emma en wesley
Er gingen al langere tijd geruchten rond dat de relatie van Emma Heesters en Wesley Hoedt niet echt over rozen gaat. Wesley zou namelijk niet trouw zijn aan Emma, maar zij leek zich van deze berichten niets aan te trekken. Tot nu! Ze hebben zojuist bekend gemaakt dat ze uit elkaar zijn.

Cheater Wesley Hoedt

Er zijn in de afgelopen tijd ontzettend veel berichten naar buiten gekomen over het overspelige gedrag van Wesley Hoedt. Hij zou verschillende vrouwen pikante berichten hebben gestuurd terwijl hij nog een relatie had met Emma. De twee hebben hier nooit op gereageerd en ook Emma deed alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Toch kwamen er in de afgelopen tijd wéér heel wat berichten boven water van een overspelige Wesley en het lijkt erop dat ze toen toch besloten heeft dat het niet langer zo kan.

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar

"She finally opened her eyes", is wat Juicechannel zojuist heeft geplaatst op hun Instagram. Zij zetten het bericht op hun story waarin Emma Heesters bekend heeft gemaakt dat zij en haar vriend Wesley Hoedt besloten hebben om officieel een punt achter hun relatie te zetten. De zangeres geeft aan ontzettend verdrietig te zijn en vertelt dankbaar te zijn voor de tijd die ze samen hadden.