Bridget Maasland speculeert over carrière Art Rooijakkers: 'Overbodig'

Entertainment
dinsdag, 02 januari 2024 om 11:26
ontwerp zonder titel 2024 01 02t105444263
Bridget Maasland maakt zich zorgen om de carrière van Art Rooijakkers. De presentator wordt mogelijk geschrapt bij B&B Vol Liefde nu het concept van Winter Vol Liefde, zonder presentator, goed lijkt aan te slaan. Bridget geeft aan dat ze Art helemaal niet mist in de winterse spin-off en dat zou wellicht gevolgen kunnen hebben.

'Slow-tv'

Bridget Maasland zegt in de BLVD Podcast dat het haar opvalt dat er televisieprogramma's in een soort nieuw stijl worden gemaakt. " Dus zo’n B&B Vol Liefde wordt dan een succes terwijl er geen presentator bij zit. Terwijl Boer Zoekt Vrouw, nog steeds slow-tv, maar dan mét een presentator, het dan toch minder gaat doen. "
Volgens Bridget werkt deze stijl beter en leidt een presentator af. "Je wil juist die mensen leren kennen, die karakters leren kennen en kijken wat er tussen die twee gebeurt. En niet dat er steeds iemand tussen komt van: ‘Hoe voel je je?’, of: ‘Wat zie je in hem? "

Alleen nodig in reünie

Volgens Bridget is het lekker dat je alles zelf mag aanschouwen. Toch heeft Luuk Ikkink, mede-presentator van de podcast, medelijden met Art. "S traks gaan ze dat ook doen met Expeditie Robinson en dan heeft Art wéér een programma waar hij van af wordt gehaald. "
Briget moet lachen: " Ja, straks gaan ze het ook met ons doen. Wij worden ook holograms uiteindelijk. Ja, AI, hahaha. Maar het valt me op dat er echt wel een verschuiving in heeft plaatsgevonden en dat ik het zelf ook prettig vind. "
Tot slot zegt ze: " En uiteindelijk, aan het einde van de rit, heb je wel nog met de reünie een presentator nodig. Dan is het leuk dat Art er in dit geval bij komt en daar nog over napraat. Maar in het programma zelf heb je dat niet meer nodig."

Kritiek op Yvon

Ook presentatrice Yvon Jaspers krijgt de laatste tijd veel kritiek . Zo wordt er gevonden dat Yvon kinderachtig doet tegen de deelnemers.