Bridget Maasland deelt een pikante foto van haar lichaam: 'Trots'

Entertainment
vrijdag, 29 december 2023 om 14:16
ontwerp zonder titel 2023 12 29t112459763
Bridget Maasland, neemt een gezondere levensstijl aan en streeft naar een strakker lichaam. Dit geldt ook voor haar zoon Mees, die geen andere keuze heeft dan mee te doen. Bridget is zo trots op het resultaat dat ze graag met haar lichaam wil pronken.

Afslankbegeleidingsprogramma

Bridget Maasland volgt samen met haar zoon Mees de 'Dag Één-methode', een afslankbegeleidingsprogramma voor dertigplussers. Ze is niet de enige BN'er die zich hierbij heeft aangesloten, met meerdere bekende gezichten die haar voorgingen. In korte tijd is de presentatrice van 71 kilogram naar 64,3 kilogram gegaan.

Trots

Bridget deelt haar volledige transformatieproces op haar Instagram-account, inclusief een pikante foto in de badkamer. In de foto is haar gezicht bedekt door de condens op de spiegel, terwijl duidelijk haar platte buik te zien zijn. Bridget schuwt geen openheid en deelt de waarheid met haar fans.
" Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen
", schrijft Bridget bij de video. Ze is niet alleen trots op zichzelf en haar lichaam. Ook op haar zoon Mees. " Wat een discipline en doorzettingsvermogen heeft Mees laten zien. Voor school naar de sportschool geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Mega trots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om ", vertelt Bridget.

Implantaten verwijderen

Bridget heeft afgelopen augustus ook haar implantaten laten verwijderen . Het is de eerste keer in 25 jaar dat ze siliconen vrij is. Ze laat weten er nu al heel blij mee te zijn. “ Ik had ooit implantaten genomen omdat ik op mijn 25ste dacht dat alles anders moest, omdat ik in een soort midlifecrisis zat ”, zei Bridget toendertijd.
Bridget had ook een update gedeeld over hoe het nu met haar gaat, een aantal weken na de operatie. Bridget gaf toen aan dat ze zich nu meer haarzelf voelt. " Dat is het rare. Het is natuurlijk 25 jaar geleden, toen heb ik dat in een jonge, onzekere bui gedaan. Ik werd wakker uit de narcose en ik dacht gelijk: o, ik ben weer mezelf. "
bridget maasland pikante foto
Beeld: Instagram @bridgetmaasland