Bridget Maasland reageert op sneer Yvonne Coldeweijer: 'Hebben geen ruzie'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 04 april 2024 om 13:27
realitynl
Yvonne Coldeweijer heeft in haar laatste podcast een sneer uitgedeeld aan Bridget Maasland. Zo irriteert Yvonne zich aan iets van Bridget. Bridget heeft inmiddels ook gereageerd.
Yvonne Coldeweijer is dé juicekoniging en in haar podcast De Juice Show doet ze haar naam wel ten eer. In de laatste aflevering van de podcast deelt Yvonne een sneer uit naar Bridget Maasland. Maar Bridget is zich van geen kwaad bewust.

Bridget Maasland Yvonne Coldeweijer

"Die mag ik niet meer. Ik vind haar niet meer leuk," sneerde Yvonne over Bridget. "Ik vond haar een tijdje geleden wel een soort van cool. Maar nee, ik vind haar zó hypocriet de laatste tijd.” Het is niet zomaar dat Yvonne zich mateloos irriteert aan Bridget, zo zegt ze: "Ineens anti-juice, terwijl ze bij RTL Boulevard werkt." Co-host Mark Koster was het met Yvonne eens. Vroeger vond hij Bridget wel leuk. "Ik heb een tijdje met haar gewerkt. Ik vond haar heel leuk. Echt een tof wijf. Echt lekker Haags.”

Reactie

Bridget heeft de opmerking van Yvonne ook inmiddels gehoord, zoiets gaat natuurlijk vrij snel in het mediawereldje. "Oké, nou, ik luister niet naar de podcast," zegt Bridget in gesprek met weekblad Weekend. Bridget snapt in elk geval niet waarom Yvonne ineens zo fel over haar is. "Ik zou het niet weten. Ik heb geen ruzie met haar.”

Ongevraagd

Yvonne is niet de enige die een ongevraagd dingen uitlaat over Bridget, haar eigen volgers doen het namelijk ook! Bridget heeft onlangs besloten haar leven helemaal om te gooien in haar proces met afvallen. Bridget deelt regelmatig kiekjes in bikini's omdat ze erg trots is op het resultaat en dit graag aan mensen wil laten zien. Ondanks dat Bridget erg blij is, krijgt ze ook veel kritiek over haar heen. "Ik vind het zo bijzonder dat mensen ongevraagd advies geven over hoe ik eruit zou moeten zien," reageerde ze.