Britt Dekker gaat nieuwe uitdaging aan: 'Nu bezig met de planning'

Entertainment
donderdag, 18 januari 2024 om 11:05
ontwerp zonder titel 2024 01 18t103402891
Britt Dekker zou wellicht de nieuwe presentatrice kunnen worden van het programma Lachen om Home Video's op SBS6. De bekende presentatrice bevestigde in Shownieuws dat ze voor deze rol is benaderd.

Britt Dekker als presentatrice

" Ze zijn nu bezig met de planning en als dat eenmaal past... ", zei Britt Dekker " Ik heb begrepen dat er heel veel kinderen naar kijken en dat is voor mij natuurlijk de belangrijkste doelgroep. " Een vertegenwoordiger van Talpa Network heeft aan Shownieuws laten weten dat het nog niet definitief is dat Britt het programma zal presenteren, maar bevestigt wel dat er gesprekken gaande zijn met haar.
Mogelijk hebben we binnenkort een presentatrice voor Lachen om Home Video's en wordt er weer nieuw leven geblazen in het programma.

Huidige presentatrice

Recentelijk heeft de huidige presentatrice, Airen Mylène, aangekondigd dat ze wil stoppen met het langlopende programma waarin homevideo's met bloopers worden vertoond. Jarenlang werden de filmpjes aangekondigd door Hans Kraay jr., en ook Jochem van Gelder, Wietze de Jager, en Harry Piekema waren gedurende enige tijd te zien als presentator.
Airen, die naast haar presentatiewerk voor Shownieuws en Lachen om Home Video's ook als sidekick fungeert op Radio 538
in de middagshow van Frank Dane, heeft eerder aangegeven dat het steeds moeilijker wordt om haar werkzaamheden voor Lachen om Home Video's te combineren.
" Met mijn schema’s wordt het allemaal lastig. Er is af en toe geen ruimte voor mij om het te doen ", zei ze tegen het AD . " Het is ook niet zomaar opgenomen. Het is redelijk tijdsintensief. Ik doe radio vijf dagen in de week, presenteer Shownieuws, ben ambassadeur voor het Ronald Mcdonald Kinderfonds, wil zelf nog een podcast maken. Ik zit klem qua tijd. "
In de zomer van 2018 nam Airen de rol van presentator over van Wietze de Jager in de SBS6
-klassieker. Haar debuutuitzending was op zaterdag 1 september te zien. " Ik vind het ontzettend leuk om een programma te presenteren dat al zo lang aan de zender verbonden is en al jaren populair is ", zei de presentatrice.