Britt Dekker niet blij met onthulling van verloofde: 'Doe normaal!'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 24 mei 2024 om 12:10
vermogen britt dekker
Britt Dekker en haar verloofde Max Apotowski zijn over het algemeen heel gelukkig met elkaar, maar Britt is toch helemaal niet blij met een foto die haar verloofde deelt op Instagram.

Britt Dekker Max Apotowski

Britt Dekker en haar verloofde Max Apotowski zijn al tien jaar bij elkaar. De twee houden hun relatie eigenlijk al die jaren al flink onder de radar, ondanks de gigantische bekendheid van Britt.
Afgelopen oktober liet het stel weten dat ze gaan trouwen. "I said yes! Johnny en George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten", schreef Britt op haar Instagram. Wanneer het huwelijk precies plaats zal gaan vinden, dat is nog niet bekend. Maar wie weet zien we daar binnenkort wel meer van!

Britt Dekker niet blij met onthulling van verloofde: 'Doe normaal!'

Gaat de bruiloft nog wel door, na de foto die Max heeft geplaatst op Instagram? Britt leek er namelijk absoluut niet blij mee te zijn.
Max deelde namelijk een foto van een doos waarop Britt had geschreven met de vraag of hij een gerecht klaar wilde maken. "Heerlijk thuiskomen en deze doos op het aanrecht aantreffen", schrijft hij bij de foto op Instagram.
De volgers vinden het ontzettend grappig, maar Britt kan er iets minder hard om lachen. "Ga dit niet posten, doe normaal", schrijft Britt onder de foto. Dat zou nog heel gezellig worden thuis.