Zien: zo zag Britt Dekker er vroeger uit

Entertainment
door Denise
zaterdag, 03 juni 2023 om 14:50
ontwerp zonder titel 2023 05 31t165216643
Britt Dekker leerden we natuurlijk kennen door haar deelname aan Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle. Ben je benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Dat zie je hier.

De carrière van Britt Dekker

Het was iconic toen Britt meedeed aan Echte Meisjes in de Jungle in 2009, wat alweer een aantal jaren geleden is. Haar hilarische uitspraken in het programma weten we ons nog altijd te herinneren. Ze won het programma en ging naar huis met 30.000 euro op zak. Hoewel Britt nou niet heel slim overkwam tijdens het programma, bleek niets minder waar. Kort na het programma haalde ze haar havodiploma!
Britt heeft hierna nog een programma De Zomer van Britt & Ymke gehad samen met Ymke, die ook meedeed aan Echte Meisjes in de Jungle . Dit programma werd een groot succes, waardoor er ook verschillende vervolgen hiervan kwamen. In 2012 deed ze mee aan Echte Meisjes op zoek naar zichzelf , maar na de vijfde aflevering werd ze eruit gestemd.
Britt bleek hiernaast ook nog goed in presenteren te zijn en ging meerdere programma's presenteren waaronder Zappsport . Dat is niet het enige dat ze kan, want ze is ook goed in paardrijden en ging zichzelf zelfs plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Zo zag Britt Dekker er vroeger uit

In de foto's van vroeger kan je Britt gelijk herkennen. Vroeger was ze al fan van paarden, zie hieronder wat oude kiekjes van Britt. Wat een schattig meisje!