BROERS Sam en Rijk Hofman breiden uit: 'Podcast naar Duitsland'

Entertainment
door Tika
dinsdag, 11 april 2023 om 11:11
broers sam en rijk hofman breiden uit podcast naar duitsland 1 1
Als je broers hoort, denk je natuurlijk aan Sam en Rijk Hofman . Samen hebben ze misschien wel dé meest beluisterde podcast in Nederland. Het gaat nu zo goed dat ze hun succes niet binnen Nederland willen houden.

BROERS

In januari 2021 startte de twee middelste Hofman broers met hun eigen podcast. Hier delen Sam en Rijk niet alleen hun eigen verhalen en avontuurtjes, maar ook worden er actuele onderwerpen besproken. In korte tijd kregen ze veel lof en wonnen ze een jaar na bestaan al vier prijzen, waaronder de Gouden RadioRing.

Sam en Rijk Hofman hebben grootse plannen

In de podcast van afgelopen maandag #Soulmate bespraken ze het idee om wellicht uit te breiden. Momenteel behoren ze tot één van de grootste van ons kikkerlandje. Waarom zouden ze zich limiteren aan ons kleine land terwijl ze nog groter en bekender kunnen worden? De twee bespreken mogelijke opties. Een podcast in Duitsland klinkt wel aantrekkelijk.
Nu, een dag later lijkt het erop dat ze deze plannen willen realiseren. Rijk post in zijn Instagram-story dat de broers op zoek zijn naar twee Duitse stemacteurs tussen de 25 en 30 jaar, Nederlands-Duits vertaler en een Duits sprekende podcast editor. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat ze het Duitse publiek bereiken. Het is een slimme zet en we zijn vrijwel zeker dat ook dit een groot succes wordt, want wie luistert nou niet naar BROERS?
sam en rijk hofman breiden uit 6435258b8aec5 1
Instagram @rijkhofman