Buren niet blij met de komst van André Hazes: 'Geen privacy'

Buren niet blij met de komst van André Hazes: 'Geen privacy'

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

We schreven over het feit dat André Hazes een huis heeft gekocht in Wilnis. Maar hij is er nog niet eens ingetrokken en de buren zijn nu al niet blij met zijn komst. Shownieuws ging langs bij het huis en zij spraken ook met de buren die bevestigden dat André Hazes de nieuwe buurman wordt.

Bewoners bevestigen de koop van het huis

Toen Shownieuws op de stoep stond, kwamen de bewoners tóch even buiten een kijkje nemen. Zij hebben aan hen bevestigd dat André Hazes het huis zou hebben gekocht: "Ze kwamen uiteindelijk toch naar buiten. Zij hebben ons bevestigd dat het dus inderdaad André Hazes is die hun huis heeft gekocht, dus we kunnen het bij deze officieel melden", vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws. André zou voor het huis 848 duizend euro hebben betaald.

Buren niet blij met de komst van André: 'Geen privacy'

Bart Ettekoven vond de koop van specifiek dit huis erg opvallend. Erg veel privacy is er namelijk niet, maar dat is juist iets waar André zo gesteld op lijkt te zijn. "Het is een leuke twee-onder-een-kapwoning, maar ik dacht wel meteen: het is wel echt in een straat met veel huizen. Vanuit de achtertuin kijken er minimaal vijf andere huizen in zijn achtertuin", vertelt Bart.

De buren zouden al helemaal niet blij zijn met de komst van André. Ze zouden zich best wel veel zorgen maken om de rust in de buurt als de zanger zijn intrede zou doen. De vraag is natuurlijk of André last zou krijgen van fans aan de deur, maar die tijd lijkt wel een beetje voorbij. De kans dat er regelmatig spionnen van Yvonne Coldeweijer in de bosjes zullen liggen is natuurlijk wel aanwezig.

Zie hier foto's van de nieuwe woning van André Hazes.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk