Carlo Boszhard en Irene Moors maken hun overgetelijke comeback: 'Laatste keer'

Entertainment
door Lois
donderdag, 28 maart 2024 om 9:39
car en ireen
Irene Moors en Carlo Boszhard, het iconische televisieduo dat jarenlang de huiskamers van Nederland betoverde, maken een eenmalige comeback met het programma Telekids. Deze onvergetelijke gebeurtenis staat gepland tijdens de Foute Party van Qmusic, gehouden op 28 en 29 juni in de Brabanthallen.

Irene Moors en Carlo Boszhard

Carlo en Irene werkten tientallen jaren samen. Het duo maakte samen programma's als Telekids, Life & Cooking en De TV Kantine. Precies 25 jaar nadat Telekids voor het laatst op televisie te zien was, kondigden Carlo Boszhard en Irene Moors aan dat ze terugkeren voor een spetterende reünie tijdens de Foute Party! Het nieuws werd gedeeld in de Ochtendshow met Mattie & Marieke. Het duo besloot tot deze bijzondere gelegenheid vanwege het 25-jarig jubileum van de laatste uitzending van Telekids. Tijdens de Foute Party zullen Carlo en Irene een muzikale reis door de hoogtepunten van Telekids verzorgen. Hoewel de specifieke nummers nog een verrassing zijn, is één ding zeker: ze zullen eindigen met de legendarische hit "Nog 3...2...1...".

Medley

Het wordt alleen een medley van de liedjes, waarschuwde Irene in de uitzending. "We gaan niet alles wat we toen deden nog een keer doen en dat moeten we ook nooit doen, omdat dat in de beleving van de kijker toen zo groot is", legt ze uit. "Dat blijft zo. Het gaat het nooit halen als we zoiets weer opnieuw hadden gedaan." Maar op de Foute Party "herleven de liedjes van weleer nog een keer."

Laatste keer

Het wordt de enige en laatste keer dat het tweetal een soort reünie gaat doen. "Daarna nooit meer: dit wordt een grote dikke punt", aldus Irene. Het tweetal presenteerde Telekids tussen 1989 en 1999 op RTL4.
Ondertussen heeft Carlo zijn handen vol aan het succesvolle programma "Married at First Sight". Een opvallend aspect is de transformatie van deelneemster Jerney in het huidige seizoen van MAFS, die bijna onherkenbaar is geworden. Bovendien is het eerste huwelijk van dit seizoen al op de klippen gelopen, wat de opschudding alleen maar versterkt.