Grote verandering voor Frans Duijts: 'Oude liefde'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 29 maart 2024 om 10:43
realitynl 104
Frans Duijts staat bekend als volkszanger, maar slaat (letterlijk) een ander carrièregebied in. De zanger deelt op zijn Instagram dat hij aan de slag gaat als vrachtwagen chauffeur! Dit roept veel vragen op omdat het zo weleens een 1 aprilgrap kan zijn..

Frans Duijts

Frans Duijts is bekend vanwege zijn vele hits en dat hij weleens het nieuws bereikt met affaires. Onlangs wilde Frans een duet zingen met Anouk, helaas wees Anouk hem af. Het zat Johan Derksen behoorlijk dwars dat Frans een duet met Anouk wilde zingen. Johan noemde Frans dan ook een "ordinaire straatzanger." Frans heeft dit inmiddels losgelaten en kondigde de zanger wel iets heel bijzonders op zijn Instagram aan. Het lijkt erop dat hij eindelijk een andere passie van hem gaan uitwerken, of tenminste zo lijkt het.

"Oude liefde"

'LEUK NIEUWS!' schrijft Frans voluit op zijn Instagram. "Ik ga een nieuwe weg inslaan! 🙏🏻 Zoals velen weten rij ik graag op de vrachtwagen. Toen is het gaan kriebelen! Mijn oude liefde voor het mooiste vak dat er is. En daarom ga ik vanaf volgende week weer parttime de wagen op!" Hij geeft aan dat hij nog wel even blijft zingen en dat dit te combineren is met zijn andere passie.

Kalender

De volgers hadden dit nieuws niet aan zien komen en vragen zich af of dit nu echt is. Zo staat 1 april volgende week voor de deur en iedereen denkt dus dat Frans ze voor de gek houdt! Zo reageren volgers van Frans onder zijn foto: "Man verdiend €8.000 per optreden en gaat nu voor €13 per uur op een auto zitten. Wie gaat dit geloven?" en "Startdatum is 1 april zeker?" Mensen hebben ook wel respect voor Frans als dit echt is wat hij gaat doen, zo reageert er iemand: "In jou drukke leven dit nog doen respect." Het ziet er naar uit dat mensen het leuk vinden voor Frans, maar enig wantrouwen voor een 1 aprilgrap blijft de volgers op de hielen.