Familie Meiland komt aankomend voorjaar met Chateau Meiland VIPS

Entertainment
zondag, 19 november 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 11 16t150848510
Ondanks dat Chateau Meiland ten einde komt, betekent het niet dat we afscheid moeten nemen van de familie Meiland. Volgend jaar zijn ze te zien in een gloednieuw programma genaamd Chateau Meiland VIPS, zo onthulde kijkcijferexpert Tina Nijkamp op haar Instagram-account.

Chateau Meiland

In 2007 was Martien Meiland samen met zijn gezin te zien in het TROS -programma Ik vertrek , waar ze gezamenlijk een bed & breakfast in een kasteel in Frankrijk openden. Het kasteel bleek een succes, maar na twee jaar kregen ze last van heimwee en de familie besloot het kasteel te verkopen en terug te keren naar Nederland. Deze aflevering werd in 2015 opnieuw uitgezonden tijdens het speciale 10-jarige seizoen van Ik vertrek , waarin bekende Nederlanders terugblikken op memorabele afleveringen. Nadat de familie nieuwe emigratieplannen had aangekondigd, kwamen ze in contact met Talpa Network dat hen uiteindelijk volgde voor een realityserie op SBS6 . Het programma werd eerder ook voorgesteld aan RTL , maar ze zagen er geen potentie in.
Sindsdien bestaat Chateau Meiland , het is een Nederlandse realityserie die het dagelijkse leven van de familie Meiland volgt. De serie wordt uitgezonden op SBS6 in Nederland en eerst op VIJF en later op Play5 in België. In 2019 won het programma de Gouden Televizier-Ring. In de serie worden Martien Meiland, Erica Meiland, Montana Meiland en Maxime Meiland gevolgd. Ze hadden, opnieuw, een bed & breakfast in Frankrijk. In de jaren tussen seizoen één en het laatste seizoen zijn er veel dingen veranderd. De familie woont niet meer in Frankrijk, maar ze zijn teruggekeerd naar Nederland. Ze hebben nu een eigen pension opgebouwd genaamd Code Rosé.

Kerstspecial

Op kerstavond kunnen Meiland-fans genieten van een warme en feestelijke sfeer als de familie Meiland de feestdagen viert. Hoewel de precieze invulling van de kerstspecial Kerst met de familie Meiland
nog niet volledig bekend is, belooft het een uniek en gezellig festijn te worden. We weten wel dat ze dit jaar naar Groot-Brittannië zullen gaan.
Eerder zagen we hoe Martien, Erica, Montana en Maxime onvergetelijke kerstavonturen beleefden, variërend van een betoverende reis naar Zweden en Lapland met sneeuw, kerstmarkten en glühwein, tot een cruise over de Middellandse Zee vorig jaar. Ongetwijfeld zullen ze ook dit jaar op hun eigen bijzondere manier de feestdagen vieren.

Chateau Meiland VIP

We kunnen nog wekelijks genieten van een nieuw seizoen van Chateau Meiland , maar toch mogen we ons al verheugen op meer. De famile komt komend voorjaar namelijk met een nieuw programma: Chateau Meiland VIPS .
Kijkcijferexpert Tina Nijkamp deelt via Instagram meteen wat extra informatie over deze show. " Een soort Boerderij van Dorst. Een programma a la Casa di Beau. Een nieuwe variant van Villa Felderhof, de moeder van dit type format. " Twee BN’ers gaan overnachten in Code Rosé. " Ze verblijven daar dan een paar dagen en gaan allemaal leuke activiteiten doen met de familie Meiland. "
De opnames voor het nieuwe programma zijn nog niet gestart. De familie Meiland houdt begin volgend jaar hun pension vrij om bekende gasten te ontvangen. In januari gaan ze van start met de opnames. Talpa wil nog geen details delen over de verdere inhoud van het programma of welke gasten er zullen deelnemen.
Caroline van der Plas schoof gisteravond aan bij Shownieuws , vanwege de verkiezing die plaats gaat vinden op 22 november. Ze vertelde daar ook aan tafel dat ze regelmatig contact heeft met de familie Meiland. Tooske Ragas vroeg aan de politica of zij van plan was deel te nemen aan het nieuwe programma van Martien en Erica. Caroline reageert hierop met: " Ik ben gevraagd, en Martien en Erica zijn ook echt vrienden van me, ik denk dat ik dat wel ga doen, ja. Het lijkt me hartstikke leuk. Natuurlijk ga ik dat doen! "