Claudia uit B&B Vol Liefde doet boekje open over nieuwe liefde

Entertainment
door Indy
woensdag, 20 september 2023 om 14:09
claudia bb vol liefde
Ondanks dat Claudia haar liefde niet vond tijdens haar B&B Vol Liefde -avontuur, heeft ze nu toch haar droomman gevonden. In een interview met De Telegraaf doet ze een boekje open over haar nieuwe relatie.

Emotionele zoektocht

Claudia vond in Walter, die een B&B in Frankrijk heeft, niet haar ware liefde. De zoektocht naar de liefde viel voor Claudia zwaar. In 2021 bracht Harold, haar vorige partner, zichzelf om het leven. Ze deelde 38 jaar van haar leven met hem en kreeg een zoon met Harold. Het verdriet hierom is, heel begrijpelijk, nog groot.
Ze blikt terug op hun prachtige jaren samen: "Harold zorgde goed voor ons, maar voor zichzelf lukte dat niet altijd. Hoewel hij zo'n krachtig persoon was, is het zo jammer dat hij zijn zelfliefde verloor." Harold worstelde met alcoholisme, wat Claudia niet langer kon verdragen. Het stel lag in scheiding. Ze deelt het hartverscheurende verhaal: "Op de verjaardag van onze zoon had hij een terugval. Hij schrok er zelf ook van. Helaas heeft Harold het niet gered. Hij heeft zelfmoord gepleegd, op de ergste manier: zonder briefje en zonder afscheid. Ik heb hem moeten vinden."

Tóch een relatie dankzij het programma

Claudia heeft haar nieuwe liefde te danken aan Ingrid, een mededeelneemster van B&B Vol Liefde . Ingrid had een afspraakje met William, maar de vonk sloeg niet over tussen de twee. Ze stuurde het telefoonnummer van Claudia door naar William en een week later zette hij de eerste stap om Claudia te benaderen. Ze leek op de boerderij bij Walter erg open, maar William bracht haar toch in enige verlegenheid. "Het was in het begin nogal onwennig, ik durfde hem zelfs bijna niet aan te kijken. We zijn al wandelend gaan praten en toen we ergens een drankje gingen doen, sloeg hij zijn arm om me heen."
Het is niet de eerste keer dat er, nadat het seizoen over is, alsnog een relatie ontstaat die gelinkt is aan het programma. Eerder onthulde Bram dat hij een relatie heeft met Esra . De twee waren beiden kandidaten van het programma, maar waren officieel niet aan elkaar gekoppeld. De twee hebben elkaar na de B&B Vol Liefde-reünie
helemaal gevonden en zijn nu samen gelukkig in de liefde.

Spiruwaliteit

Ondanks dat het tussen Walter en Claudia niks is geworden, hebben de twee nog wel goed contact met elkaar. Spiritualiteit, of spiruwaliteit zoals Claudia het zelf zegt, stond in de B&B centraal. Walter had hier niks mee . Maar wat blijkt: William is ook van de spiruwaliteit! In een interview met RTL Boulevard vertelt Claudia dat ze William mee heeft genomen naar de B&B van Walter om hem daar onder te dompelen in tantra en yoga.
Niet alleen Walter, maar ook zijn nieuwe vlam Annemiek was aanwezig op de B&B. Claudia had hier verder geen moeite mee. "I k vind dat niet moeilijk. Want ik was niet verliefd." Claudia heeft zelfs gelijk een bijzondere klik met Annemiek: "We hebben gelijk ook heel lang geknuffeld en we voelden dan onze energie."