Geen contact meer tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild: 'Bizar!'

Entertainment
dinsdag, 23 januari 2024 om 11:09
ontwerp zonder titel 2024 01 23t104457492
Ondanks de intentie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild om na de breuk als vrienden verder te gaan, lijken ze volgens Yvonne Coldeweijer elkaar nu niet meer te kunnen verdragen. Is er sprake van een conflict tussen de twee?

Praten niet meer

Volgers van Yvonne Coldeweijer zijn benieuwd hoe het nu met de twee gaat, enkele maanden na de beslissing van Ruud de Wild en Olcay Gulsen om uit elkaar te gaan . " Olcay is moving on with her life ", antwoordt de juicekoningin op haar Instagram. " Ruud ook, maar die is unhappy. "
Wat is er nu precies gaande tussen de twee? Ze leken namelijk ontzettend goed om te gaan met elkaar nadat ze uit elkaar gingen. " Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar. "
Er waren eerder speculaties over een mogelijke relatie tussen Ruud en Fajah Lourens, maar Fajah ontkende deze geruchten zelf. Ook Yvonne Coldeweijer is van mening dat de twee niet aan het daten zijn. " Ik denk niet dat hij kans maakt bij haar ", vertelt Yvonne. Op Instagram deed Olcay vorige week een opmerkelijke onthulling, die misschien niet in goede aarde is gevallen bij haar ex. Een volger vroeg haar of ze 'gelukkiger' is. " Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je, denk ik? ", vroeg Olcay. " Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven. " Hiermee gaf ze duidelijk aan dat ze niet gelukkig was in haar relatie met Ruud, dat moet pijn doen.

Geen passie

Als de twee geen gedoe of ruzie hadden, waarom zijn ze dan uit elkaar gegaan?
Olcay schrijft op haar website dat de ‘echte passie’ ontbrak. “Natuurlijk zijn er veel mensen die liever met hun beste vriend hun leven doorbrengen en ik begrijp dat ook zeker. Niets is fijner dan met iemand zijn die je vertrouwt en die goed in elkaar steekt. Toch was er steeds die twijfel bij ons beiden die op verschillende momenten terugkwam.”
Volgens Olcay waren de maanden voor de breuk loodzwaar. Na lang twijfelen hebben de twee toch de knoop doorgehakt om alleen verder te gaan. “Best lastig als je iemand echt heel leuk vindt, maar echt meer als beste vriend dan als levenspartner. Het is veel makkelijker als je iemand niet leuk vindt.”
Eerder liet Olcay in oktober weten dat ze nog regelmatig bij elkaar eten en elkaar dan ook regelmatig spreken. “Wij eten denk ik nog twee, drie keer per week met elkaar” , vertelt Olcay. “ Hij is gisteren naar New York vertrokken, toen is hij nog bij mij kabeljauwfilet komen eten. Dus wij zijn gewoon echt hartstikke close met elkaar, wij spreken elkaar heel veel.