Dave Roelvink en Jazzlyn beëindigen relatie: 'Pijnlijk besluit'

Entertainment
donderdag, 28 december 2023 om 10:38
ontwerp zonder titel 2023 12 28t102412224
Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn Dusoswa hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dat kondigden de dj en realityster aan op Instagram afgelopen woensdag. De sappige verhalen vliegen nu in het rond op de juicechannels.

Relatie

Wie Dave Roelvink de afgelopen jaren heeft gevolgd, is bekend met zijn langdurige relatie met jeugdliefde Jazzlyn . Ondanks een korte periode van scheiding konden ze niet zonder elkaar en bloeide de liefde opnieuw op. Het stel heeft inmiddels ook een zoontje die inmiddels twee jaar oud is.
Eerder heeft Dave zijn liefde voor Jazzlyn als volgt omschreven: " Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft dit aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten. Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer? "

Relatiebreuk

Toch blijkt het niet te werken tussen de twee. "Bij deze wil ik jullie vertellen dat ik en mijn vriendin hebben besloten te stoppen met onze relatie",
begint Dave zijn verhaal op zijn Instagram Story. " Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben."
Hij en Jazzlyn waren volgens Dave vooral nog bij elkaar voor hun zoontje Dean. " Ik weet uit ervaring dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft, want mijn ouders zijn vroeger ook puur voor mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren."
Dave laat wel weten dat er geen ruzie is. " We gaan ervoor zorgen dat onze zoon er zo min mogelijk van gaat voelen en hebben goede afspraken gemaakt over de omgangsregeling."
Tot slot schrijft hij te werken aan zijn herstel. " Ik focus mij in deze moeilijke periode op onze zoon en mijn familie."
Dave Roelvink is weer single

Opgenomen

In september liet Dave zich opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika vanwege zijn verslavingsproblemen. " Het is een zwaar traject waar hij in zit. Men probeert daar echt tot de kern te komen van zijn verslaving en hij komt nu tot nieuwe inzichten over zijn verleden en toekomst ", liet zijn vader Dries Roelvink destijds weten over zijn behandeling.