Dave Roelvink nog niet raak geschoten bij Sylvie Meis: 'Ik kom 1,5 miljard te kort'

Entertainment
door Sophie
maandag, 03 juni 2024 om 13:38
dave roelvink sylvie meis
Dave Roelvink heeft zich gerealiseerd dat hij geen schijn van kans maakt bij de prachtige Sylvie Meis. Dit komt niet door zijn uiterlijk of verleden, maar door de bankrekening waar toch net te weinig geld op staat.

Sylvie Meis FHM

Afgelopen week waren de verkiezingen voor de mooiste vrouwen van Nederland. Gwen van Poorten kreeg de titel van de avond, maar er waren ook nog andere prijzen te verdelen! Zo won Sylvie Meis de oeuvreprijs 'Queen of the Century Award'. Jeroen Holtrop sprak met Sylvie en hij kreeg een sterk vermoeden dat zij allang wist dat ze de prijs zou gaan winnen. Dit had alles te maken met het feit dat Sylvie eigenlijk nooit bij dit soort evenementen aanwezig is. "Ik had er heel veel zin in, om vanavond hier te zijn", vertelde Sylvie, die waarschijnlijk al wist dat ze de prijs in ontvangst zou gaan nemen.

Dave Roelvink nog niet raak geschoten bij Sylvie Meis: 'Ik kom 1,5 miljard te kort'

Dave Roelvink – die inmiddels ook al een tijdje vrijgezel is – werd getipt dat ze vrijgezelle Sylvie Meis ook aanwezig was op het feestje van FHM. Er werd hem gezegd dat hij best eens een poging zou kunnen maken bij deze prachtige dame, ze zijn tenslotte allebei single.
Of Sylvie zijn te wachten op een verslaafde dj, is ook maar weer de vraag, maar Dave wil het zelf ook niet proberen. "Alle pijlen op Sylvie? Ik denk dat ik net anderhalf miljard te kort kom", reageert Dave lachend. Wel vraagt Dave nog even aan Jeroen, of hij even een goed woordje voor hem zou kunnen doen. Alsof hij dan wel kans maakt!