Dave Roelvink valt ex-vriendin lastig: 'Staat doorgesnoven voor de deur'

Entertainment
door Lois
maandag, 18 maart 2024 om 12:29
dave roelvink jazz
Het leven van Dave Roelvink is op dit moment een grote puinhoop. Volgens Yvonne Coldeweijer is hij platzak, snuift hij nog steeds en valt hij zijn ex-vriendin lastig. "Die meid zit er helemaal doorheen."

Elke dag laveloos

Yvonne Coldeweijer laat in een videoboodschap op Instagram weten dat Dave terug bij af is. "Als jij, net als ik, nog in de veronderstelling was dat Dave nuchter is, uhm, i salute you, want ik dacht het ook. Maar naïeve meid als ik ben, he, uhm, nee, Dave is allang niet meer nuchter... Sterker nog, volgens mijn bronnen is hij elke dag laveloos."
Dave Roelvink zou laatst op een Oger-personeelsfeest maar liefst vier Bacardi-flessen hebben leeggedronken. "Een spion van heel dichtbij vertelde mij het volgende: Dave is bijna dagelijks echt laveloos. En ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen dat als je elke dag heel veel drinkt.... Ja, de kans dat je zeg maar dan snuift is bijna 100%." Ook staat hij regelmatig 's nachts bij zijn ex op de deur te bonken.

Gedumpt

Het is uit tussen Dave en Jazzlyn, tevens de moeder van zijn kind, en dat lijkt niet bepaald netjes te zijn gegaan. Jazz zit er volgens Yvonne Coldeweijer 'echt helemaal doorheen'. Zij maakte het zelfs niet uit met Dave toen ze erachter kwam dat hij was vreemdgegaan. "Zij is eigenlijk zo verliefd op hem geweest altijd, dat ze het erbij heeft gelaten, sort of, en twee tot drie weken later heeft hij, Dave, Jazz gedumpt. Zonder reden."
Wel had hij zo z'n redenen om Jazzlyn aan de kant te zetten: "Hij had als reden gegeven: ik vind dat jij een beetje lui bent en niet zoveel doet in het huis. Terwijl de meid, best wel aan het struggelen is om te vinden hoe ze het werken en tegelijkertijd voor hun kleine zoontje moet zorgen en ook nog alles moet betalen. Want Dave is blut. Dave was haar grote liefde en die van hem? Waarschijnlijk de witte poeder."

Geen rooie cent

Nu Dave Roelvink geen plaatjes meer draait, heeft hij volgens Yvonne Coldeweijer nauwelijks inkomen. "Hij heeft geen rooie rotcent. De huur van zijn nieuwe appartement in PC wordt betaald door inderdaad, pappie. Die woont natuurlijk drie deuren verder. En hij heeft vier, vijf maanden lang de rekeningen niet betaald van de huur van zijn showroom, wat ongeveer 4.500 euro per maand is ofzo."
"Hij heeft wel iets van een of twee huizen die hij verhuurd, maar daar wordt je ook niet super rijk van. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk een lifestyle waarbij hij wil laten zien hoe goed hij het allemaal heeft. Dat kan je daar niet van betalen, dat kan ik je vertellen." Die jongen heeft hulp nodig, aldus Yvonne Coldeweijer.